Keresés az archívumban

2024. January 09.

Honnan tudhatjuk mikor jött el a felújítás ideje? Hogyan kezdjünk bele?

Aki családi házban él, tudja, hogy egy ház sosem “készül el”, vagyis hiába jelentjük készre, mindig lesz valami, amit meg kell csináltatni, el kell végeztetni. De azért különbséget...
2024. January 05.

Fedezze fel a kerti üvegházak előnyeit – nem csak a szakemberek számára

Az üvegház, mint találmány, nem csak azoknak szól, akik kertészmérnökök, vagy szakmai szinten foglalkoznak ezzel a kérdéssel. Korántsem! Bárki létrehozhat a kertjében egy védett te...
2023. December 20.

Férfi fehérnemű típusok: kinek és mit érdemes viselnie?

A megfelelő férfi fehérnemű megtalálása sok embernek okoz problémát, hiszen számtalan fazon, szín és méret van, így nehéz köztük eligazodni. Sokan ráadásul nem szeretnek túl sok id...
2023. November 28.

Budapesten is megjelennek az új takarítórobotok

Csaknem száz hazai fejlesztésű takarítórobot állhat munkába hamarosan a magyar fővárosban. A korábbi verziók már nemcsak Budapesten, hanem szomszédos országokban is bizonyítottak.
2023. November 24.

Miért érdemes élénk csizmákkal színesíteni a ruhatárat?

A tél a szürkeség, a sötétség ideje. Vagy mégsem? Nos, nem! Legalábbis, ha a bokacsizmák trendjét nézzük, akkor semmiképpen sem!
2023. November 22.

Kényelmes és tiszta fűtés – létezik ilyen?

A növekvő ökológiai tudatosság és az Egészségügyi Világszervezet riasztó jelentései idején az üvegházhatású gázok és por kibocsátásával kapcsolatban, a megfelelő energiaforrás kivá...
2023. November 09.

A legmodernebb gyógyszer-nagykereskedelmi raktárbázist adták át Budapesten

Egész Közép-Kelet Európa legkorszerűbb gyógyszer-nagykeresekedelmi raktárbázisát alakították ki a magyar fővárosban.
2023. October 31.

Robotkutya is felbukkan a Természettudományi Múzeumban

Állatbemutatóval szolgál október 30-a és november 3-a között a budapesti Természettudományi Múzeum az érdeklődőknek, sőt, egy különleges rendezvényen a mesterséges intelligenciával...
2023. October 24.

Agrárdigitalizációs konferencia lesz Budapesten

November 22-én Agtech Summit agrárdigitalizációs konferenciát szerveznek a magyar fővárosban, amely elsősorban robotikával és az agtech forradalom hatásaival foglalkozik.
2023. October 10.

Mesterséges intelligencia és kiberbiztonság-konferencia lesz az Óbudai Egyetemen

Konferenciát szervez a budapesti Óbudai Egyetem október 25-én, melynek fókuszában a mesterséges intelligencia és a kiberbiztonság áll majd.
2023. October 02.

Nagyszabású beruházás: új városrészt épít Budapest

Csaknem 14 hektáron épül új városrész Budapesten, egy régi ipari területen, amely hamarosan újjászületik.
2023. September 26.

Mégsem repülnek gépek Budapest és Taskent között

Két hét után meg kellett szüntetni a járatot a magyar és az üzbég főváros között – utoljára szeptember 3-án közlekedett repülő Taskentbe.
2023. September 19.

Újra Brain Bair – Jövőfesztivál Budapesten

Ismét lesz Brain Bar a magyar fővárosban, amelyet jövőfesztiválként is említenek. Többek között a gondolatokkal irányítható ruha feltalálója is Budapestre érkezik.
2023. September 12.

Logisztikai gyűrű készül Budapest körül

A kormány logisztikai gyűrűt alakítana ki a magyar főváros körül – mindez a Budapest-Belgrád vasútvonal fejlesztéshez kapcsolódna, illetve a V0-ás vasúti körgyűrűre.
2023. September 05.

Innovatív megoldásokat alkalmaz a Budapesti Közművek

Innovációt és egységesítést visz véghez az ügyfélszolgálat terén a Budapesti Közművek. Az átalakulás célja a minél jobb hatékonyság és a modernizáció.