Keresés az archívumban

2020. szeptember 29.

Kompresszorok alkalmazása a fogászatban? Fontosabb, mint gondolná!

A kompresszorok nem csak a barkács műhelyekben, vagy az ipari területeken kerülnek felhasználásra, hanem a fogászati rendelőkben is. 
2020. szeptember 28.

A Néprajzi Múzeum új épülete elérte legmagasabb pontját

Elérte legmagasabb pontját a Néprajzi Múzeum új épülete; a Liget Budapest projekt keretében az 56-osok terén, az egykori parkoló helyén készülő múzeumépület idén őszre lesz szerkez...
2020. szeptember 24.

A főváros szervezetei egységes arculatot kapnak

Új, egységes "ernyőarculatot" kapnak a fővárosi önkormányzat szervezetei és cégei - jelentette be a Budapesti Városarculati (BV) Nonprofit Kft. ügyvezetője.
2020. szeptember 22.

Bokrétaavató ünnepséget tartottak a rákoskeresztúri sportcsarnoknál

Rákosmente önkormányzata bokrétaavató ünnepséget tartott kedden a főváros XVII. kerületének központjában annak apropóján, hogy a városrehabilitációs program keretében épülő multifu...
2020. szeptember 16.

Új elektromos autóbuszt tesztelnek Budapesten

Zéró károsanyag-kibocsátású, elektromos autóbuszt tesztelt forgalomban a Budapesti Közlekedési Központ  szolgáltatója, az VT-Arriva Kft.
2020. szeptember 15.

Szentendréig is kibővítik a csepeli HÉV-et

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára bejelentette: megújul és meghosszabbodik a csepeli HÉV.
2020. szeptember 09.

Bérszámfejtés Budapest központjában és környékén

Cégmérettől függetlenül minden vállalkozás eldöntheti, hogy házon belül szeretnék-e elvégezni az olyan adminisztratív teendőket, mint amilyen a könyvelés is. 
2020. szeptember 09.

29 millió euróból épített új irodaházat a Skanska Budapesten

A főváros XIII. kerületében mintegy 29 millió euróból fejezte be Nordic Light irodakomplexum harmadik, utolsó fázisát a Skanska Magyarország.
2020. szeptember 08.

A cégalapítás 3 lényeges lépése

A LOGOSZ Cégcsoport sokféle szolgáltatást biztosít az ügyfelei számára: székhelyszolgáltatás, cégalapítás, cégmódosítás, cég adásvétel és bélyegzőkészítés. 
2020. szeptember 08.

A megújult fővárosi Egyetemi Kisboldogasszony-templom

Az V. kerületben lévő Egyetemi Kisboldogasszony-templom több mint egymilliárd forint állami támogatásból újult meg. A barokk épületet Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek ...
2020. szeptember 03.

Birtokba vehető a Városligeti Sportcentrum

Az új Városligeti Sportcentrumot a Liget Budapest program keretében az Ajtósi Dürer sor - Dózsa György út kereszteződéséhez közeli 3,5 hektáros parkrészen épült meg.
2020. szeptember 01.

Elkészült az V. kerület első zöld buszmegállója

Átadták a főváros V. kerületének első zöld, növényekkel beültetett buszmegállóját a József nádor téren - közölte Belváros-Lipótváros Önkormányzata.
2020. augusztus 27.

Igényes, szép paróka Budapesten a Rosehair stúdiótól

A minőségi, egyéni igényekre szabott paróka Budapesten a Rosehair stúdiótól szerezhető be. Nőként, mindannyiunknak fontos az igényes, vonzó megjelenés. Fodrászmesterként azt vallom...
2020. július 21.

Pest megye felfedezésére invitál egy új kiadvány

Pest megye 20 építészeti és természeti kincsét mutatja be a Pest megyei értékeink, barangolások a Börzsönytől a Tápió mentéig című új kiadvány.
2020. július 14.

Új logisztikai központot épít a Lidl Ecseren

Új logisztikai központot épít a Lidl Magyarországon, az élelmiszerlánc 35 milliárd forintos beruházásához a kormány 1,2 milliárd forint vissza nem térítendő beruházás-ösztönzési tá...