Rogán Antal hamarosan meghozza döntését

Augusztus végén dönt Rogán Antal arról, hogy elvállalja- e a főpolgármester-helyettesi posztot, - jelentette be. Tarlós István pedig elmondta, hogy György István mellett Rogán Antallal dolgozna szívesen együtt főpolgármesterként.
"Ha azt a munkát akarom folytatni, amit elkezdtem, akkor azt a fővárosban lehet megvalósítani. Nyilvánvaló, hogy mindenképp Tarlós Istvánnal kell együtt dolgozni, de az a kérdés, hogyan néz ki ez a páros úgy, hogy én vagyok a Belváros polgármestere, vagy egy csapatban játszunk a fővároson belül." - mondta Rogán Antal.

Rogán Antal hamarosan meghozza döntését

Augusztus végén dönt Rogán Antal arról, hogy elvállalja- e a főpolgármester-helyettesi posztot, - jelentette be. Tarlós István pedig elmondta, hogy György István mellett Rogán Antallal dolgozna szívesen együtt főpolgármesterként

"Azt hiszem, hogy már bizonyítottam az elmúlt ciklusban, hogy ha kell, akkor szólójátékosként tudok küzdeni. Most azt kell végiggondolnom, hogy csapatjátékban akarok-e, tudok-e bizonyítani, mert a főváros egy csapatjáték" - jelentette ki Rogán Antal.

 

(Forrás: hirtv.hu)

5. kerület Online - (5kerulet.bpn.hu)
*MA*