Rogán Antal: "A kerületben élők miatt maradtam."

Rogán Antal a TV2 reggeli műsorának vendége volt, melyben kijelentette, hogy kizárólag személyes döntése alapján indul újra a Belváros polgármesteri posztjáért, s a kerületben élők és családja véleményére hallgatott.
Rogán Antal (V. kerület polgármestere) nyilatkozott a TV2 Mokka című műsorában azzal kapcsolatban, hogy a várható főpolgármester-helyettesi poszt helyett újra a polgármester-jelölti szerepet választotta.
Elmondta, hogy 3-4 hétig gondolkodott azon, hogyan hozza meg döntését. Kifejtette, hogy vannak ötletei a főváros fejlesztésére, de végül a kerületben élők meggyőzték arról, hogy maradjon, illetve családja is ezt szerette volna. Készítettek egy kis közvélemény-kutatást, hogy mit gondolnak az emberek.

Rogán Antal a TV2 reggeli műsorának vendége volt, melyben kijelentette, hogy kizárólag személyes döntése alapján indul újra a Belváros polgármesteri posztjáért, s a kerületben élők és családja véleményére hallgatott

Úgy nyilatkozott, hogy a személyes döntése volt az újrázás, a Fideszen belül mindenki támogatta, hogy ha úgy gondolja, legyen Tarlós István helyettese. Neki hálával tartozik, mert türelemmel viselte azt míg végső döntést nem hozott Rogán Antal.

„Butaságnak" tartja azokat a sajtóhíreket, hogy szuperhelyettesi posztot szeretett volna Tarlós István mellett, mert szerinte megbukott ez a modell, ez Hagyó Miklós modellje. Úgy véli, nem helyes minden feladatot átadnia a főpolgármesternek. Nem tudja, mi lesz négy év múlva - így reagált arra a felvetésre, hogy legközelebb már őt indítanák főpolgármester-jelöltként.

Végezetül megjegyezte, hogy biztos benne, hogy ha Tarlós akarja és jól csinálja ezt a négy évet, akkor még négy éve lehet a főváros élén.


 

(Forrás: fidesz.hu)

 

5. kerület Online - 5kerulet.bpn.hu
*MA*