Idén 15 éves a Millennium Center irodaház és bevásárlóközpont

1997-ben nyitotta meg kapuit a belváros szívében, az V. kerületben elhelyezkedő Millennium Center. A létesítmény irodákat, bevásárlóközpontot és apartmanházat is magába foglal.
A Millennium Center Budapest V. kerületében, a Régiposta, a Váci, a Pesti Barnabás és a Galamb utcák által körbehatárolt területen található. Az épület az 1870-es években épített híres vasáru-kereskedés, a VASUDVAR helyén került kialakításra, Finta József tervei alapján, aki a Pesti Barnabás utcai homlokzat mellett megtartotta a Vasudvar harmonikus térarányát és acél öntöttvas szerkezetét is. Az értékmentés és helyreállítási munkálatok mellett, korszerű és részletmegoldásaiban is modern kiegészítések társultak.

Millennium Center

Az V. kerületi Millennium Center 1997-ben nyitotta meg kapuit

A Millennium Center 3 szintes és 3 bejárattal rendelkezik (Régiposta u., Váci u. és Pesti Barnabás u.). Az üzletház alatt kétszintes mélygarázs található, amely a Pesti Barnabás utca felöl közelíthető meg. A Center részét képező irodaház 8 szintes, rugalmasan alakítható irodákkal.

A Millennium Center az V. kerület szívében helyezkedik el

A Millennium Centerben a Marriott szállodalánc által üzemeltetett Marriott Executive Apartments nevű apartmanház található, mely 108 szobával és 4 tárgyalóteremmel rendelkezik.

Az üzletek kínálatában szinte minden korosztály talál az ízlésének megfelelőt, legyen szó akár elegáns női vagy férfi divatáruról, exkluzív fehérneműről, kiegészítőkről, igényes olvasmányokról, ajándéktárgyakról, akár magas szintű óraszervizelési és optikai szolgáltatásokról. A síelés szerelmeseit utazási iroda, a szépülni vágyókat két szépségszalon, a hétköznapi fáradalmaikat kipihenni vágyókat pedig thai masszázsszalon várja.

-W-