Felújítják a Molnár utcát az V. kerületben!

Felgyorsult ütemben készítik el a Molnár utca felújítását a belváros V. kerületében, amely során egy hétre le fogják zárni az utcát.
2014. február 17 és február 24 között a Molnár utca lezárásra kerül, hiszen a felújítás az utolsó szakaszba érkezik. A felújítás során az egész útat aszfaltozzák, így az autóval való közlekedés korlátozva lesz. A parkolás és a közlekedés a Molnár és a Havas utcába, valamint a Nyáry Pál utcába nem elérhető. A cél az, hogy február 24-re elkészüljön a felújítás annak érdekében, hogy a kerület akadálymentesen járható legyen. A parkolási lehetőség a Havas utcában és a Fővám téren ideiglenes parkolóhelyeken valósul meg. Az Erzsébet-hídnál lakók részére biztosítanak parkolóhelyeket, mely az Önkormányzat által védve van. Ennek igénybevételére lakcímkártya felmutatása szükséges.

Erzsébet híd,Budapest,Molnár utca
Az Erzsébet híd melletti parkolóban ideiglenes parkolóhelyeket alakítanak ki


Nagy segítség lehet az Aranykéz utcai parkolóház is az autósok számára. Ingyenes parkolást biztosítanak azoknak az autósoknak, akik Tóth Sándor projekt menedzsernél igényelnek ingyenes parkolóhelyet. Az ingyenes helyek korlátozott számban érhetőek el. Az útfelújítás után, azaz február 24-től kizárólag járdaépítés fogja zavarni a közlekedést, ami befejezésével március 15-én teljes mértékben elkészül a felújítás!

G.R.