Hangulatos otthon dizájn képekkel

A felújítást követően könnyen olyan érzésünk támadhat, hogy az új bútoron és berendezésen kívül valami egyedi még mindig hiányzik a szobából, a fali képek pedig remek hangulatot teremtenek a helyiségekben.

Egyedi stílusú és kivitelezésű fali kép változatokat választhatunk, amelyek akár az önkifejezést is lehetővé teszik. A segítségükkel varázslatos harmónia teremthető a lakásban, ami jelentősen hozzájárul a megfelelő komfortérzet kialakításához. 
 
Dekoratív képek a mai kor igényeinek megfelelően
 
Ebben az esetben nem a klasszikus értelembe vett díszes rámájú olajfestményekre kell gondolni. Sokkal korszerűbb és modernebb kivitelű képeket lehet beszerezni a Dovido jóvoltából. Ami azonnal megfogja a vásárlókat, az rendszerint a változatos anyaghasználat, hiszen ebben az esetben a képek többféle anyagból készülnek. A parafával és akril üveggel egészen különleges hatás érhető el. 

A választás során érdemes odafigyelni arra, hogy az adott darab illeszkedjen az adott helyiségbe. Sokkal egyszerűbb az alkalmazásuk, mint a tapéta dekorációnak, ráadásul ezek még idővel sem válnak unalmassá, ezért a modern vászonkép remek választásnak számít. Korszerű nyomtatási technológiával készülnek, ezért a színek nem fakulnak ki még a napfény hatására sem. Nyugodtan elhelyezhető egy világos nappaliban is a tetszőleges változat. 
 
A dekoratív képekkel varázslatos harmónia teremthető a lakásban

A klasszikus egyrészes képek még mindig nagyon népszerűek, de remekül uralják a teret a három, az öt, illetve az ennél is több részből álló változatok. Néha nem tudjuk, hogy mit kezdjünk az unalmas falakkal. Ekkor elkezdünk valamilyen csináld magad megoldás után nézni, ami általában festéssel jár együtt. Ez rendkívül időigényes, ráadásul a végeredmény is gyakorta megkérdőjelezhető. 

Akkor mi a megoldás?

A dekoratív képek falra helyezése sokkal egyszerűbb és többféle méretben rendelhetőek. Nem kell a hosszas kivitelezéssel bajlódni, valamint számos motívum, minta és szín áll a vásárlók rendelkezésére. A választást a kategóriák is megkönnyítik. Az absztrakt stílus gondolkodóba ejt, az állatos képek szívmelengető látványt nyújtanak és többek között a gyerekszobába szánt képek is a kínálat részét képezik.
 
 
CS.SZ.