Férfi fehérnemű típusok: kinek és mit érdemes viselnie?

A megfelelő férfi fehérnemű megtalálása sok embernek okoz problémát, hiszen számtalan fazon, szín és méret van, így nehéz köztük eligazodni. Sokan ráadásul nem szeretnek túl sok időt vásárlásra szentelni, így a legjobb megoldásnak azt tartják, ha ugyanazt a típust veszik meg rendszeresen, pedig nem árt egy kicsit mélyebbre nézni a férfi alsónadrágok világában.  Ebben a cikkben eláruljuk, hogy milyen fajták léteznek, valamint kitérünk arra, hogy kihez és melyik illik a legjobban. 

A férfi fehérneműk világa

Az urak számára készült fehérneműknek bár nincs akkora választéka, mint a hölgyek esetében, azért bőven akad miből válogatni. A férfi alsónadrágokból létezik klasszikus, valamint Y alakú fecske, amit senkinek sem kell részletesen bemutatni. Akadnak, akik csak egyiket vagy másikat viselik, de vannak azok, akik szerint ezek már nem divatosak, így inkább az újdonságokat keresik. Nagy szerencse, hogy ma már nem csak egyfajtát kapni. 

  1. Boxeralsó

A boxeralsó az egyik legkedveltebb és legismertebb típus, amelyek hosszabbak és bővebbek, mint egy alsónadrág. Általánosságban a comb közepéig érnek, esetleg túlnyúlnak azon, attól függ, hogy milyen fazont választunk magunknak. Ezek a férfi fehérneműk lazák, kényelmesek, illeszkednek az alakhoz, így remek mozgásszabadságot biztosítanak a viselőjük számára. Aki tehát kedveli a nem túl szoros, hosszabb fazont, aki szereti, ha a fehérneműben jól tud mozogni, annak mindenképpen a boxeralsó lesz a tökéletes megoldás. 

  1.  Alsónadrág

A másik nagyon gyakori fehérnemű típus az alsónadrág, ami lehet hosszabb és rövidebb, esetleg trunks változat. Utóbbi közepes hosszúságú, átmenet a másik kettő között. Az alsónadrágok szinte minden esetben kényelmesek. Fontos azonban, hogy megfelelő anyagból és jól illeszkedő szabással készült modellt válasszunk, hiszen így elkerülhetjük, hogy a fehérnemű átlátszódjon, bevágjon valahol, esetleg irritációt okozzon. Az alsónadrág szintén az a fehérnemű, ami a legtöbb férfi számára beválhat. 

  1. Láthatatlan férfi fehérnemű

Ahogy a hölgyek esetében, úgy az uraknál is előfordulhatnak olyan esetek, amikor láthatatlan fehérneműre van szükségük. Ezek hasznos megoldások, amennyiben világos öltönyhöz, sportoláshoz, esetleg egyéb eseményre keresünk férfi fehérneműt. Segítenek a túlzott izzadás ellen, önbizalmat és nyugalmat adnak akkor, amikor a dolgok kezdenek nehezebbre fordulni. A színüknek köszönhetően még fehér öltönynadrág, valamint rövidebb nadrág alól sem látszódnak ki.

 

Ezek persze csak példák, hiszen a világ minden részén mást részesítenek előnyben a férfiak. A választás minden esetben személyes preferencia függvénye, azonban a kényelem mindenkinél fontos szempont. Érdemes több típust kipróbálni, hogy megtaláljuk a hozzánk passzolót. 

J.M