Programkavalkád és kedvezmények Óbuda Napján

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával rengeteg ingyenes program várta a látogatókat 2015.május 2-án, Óbuda Napján.

Óbuda Napja a helyi közösségek ünnepe is, remek alkalom arra, hogy az itt élők együtt töltsenek egy napot.  A rendezvény fő színtere a Fő tér és környéke, a Szentlélek tér, a Zichy-kastély udvara, a Kubuci kert, valamint a Kórház utca volt. A rendezvény során olyan előadók léptek fel a felsorolt helyszíneken, mint például Halász Judit, Tóth Vera, Palya Bea, Deák Bill Gyula, a Random Trip, a Hősök, a Mary Popkids, Keresztes Ildikó vagy Mahó Andrea és Csengeri Attila.

 

 

Óbuda Napja 2015

 Békásmegyer adott helyszínt a Közbiztonsági napnak, ahol volt rendőrségi kutyás bemutató, katasztrófavédelmi bemutató és itt adta át az Óbuda Közbiztonságáért-díjat Kelemen Viktória alpolgármester is. A kerület múzeumainak többsége az Óbuda Napja keretében ingyenesen volt látogatható így többek között az Óbudai Múzeum, és Goldberger Textilipari Gyűjtemény is, a helyi vendéglők zöme pedig ezen a napon kedvezményekkel kedveskedett.

 

-kt-

Forrás: obuda.hu