Felújításon esett át az Óbudai Egyetem Kiscelli utcai épülete

Átadták az Óbudai Egyetem belső rekonstrukción átesett Kiscelli utcai épületét szeptember 24-én. A beruházást az intézmény saját költségéből valósította meg.


Modern, korszerű körülmények között tanulhatnak a diákok szeptember 24-étől az Óbudai Egyetem Kiscelli utcai egységében, miután lezárult a belső rekonstrukciót megvalósító fejlesztési beruházás. A munkák során felújították a tantermeket, a közlekedőket, a mellékhelyiségeket és a villamos hálózatot is, valamint gyors internetkapcsolattal rendelkező informatikai hálózatot alakítottak ki. A fejlesztés a száz éves épület 5089 négyzetméteres alapterületének 80 százalékát érintette, végeredményben pedig a XXI. század igényeinek mindenben megfelelő infrastruktúrával bíró oktatási intézmény jött létre.

 



\"Az
Felújítást végeztek az Óbudai Egyetem egyik épületében





Az ünnepélyes átadón Dr. Rudas Imre, az Óbudai Egyetem rektora kiemelte: a fejlesztéseknek köszönhetően az egyetem még vonzóbb lett a hallgatók számára, ezzel pedig az intézmény versenyképesebbé válik mind a hazai, mind pedig a nemzetközi felsőoktatás piacán.

-W-