Új helyszínnel és szolgáltatással bővült a Doktor24

Budapesten új magánkórházat nyitott, majd új szolgáltatásokat bevezett be a Doktor24, Magyarország egyik piacvezető magánegészségügyi szolgáltatója. 

Jelenleg Budapest a fő terjeszkedési célpontja a Doktor24-nek, hiszen számos fejlesztést csak a fővárosban vittek véghez. A Doktor24 Magyarország egyik piacvezető magánegészségügyi szolgáltatója és kizárólag a privát szférában tevékenykednek. 

Országszerte 6 helyszínen és 90 rendelőben végzik magas minőségben az egészségügyi szolgáltatásokat, közel 500 szakemberrel. Az alap- és járóbeteg ellátáson kívül, fekvőbeteg ellátással is foglalkoznak. Gyermekeknek, felnőtteknek, sőt vállalati ügyfeleknek is kínálnak szolgáltatásokat és komplex-személyre szabott ajánlatokat.  

A  Doktor24 Medicina Zrt. egy 3 milliárd forintos beruházás keretein belül nyitotta meg legújabb Multiklinikáját. Az új fővárosi magánkórház 3 ezer négyzetméteres alapterületen végez gyermek és felnőtt járóbeteg-ellátást, mindössze 35 szakterületen. A beruházást a Budapest One épületében hajtották végre. Klinika sebészeti központot, ortopédiai centrumot, fekvőbeteg-részleget, valamint 4 műtőt is kialakítottak a helyszínen.

doktor24_torzs

Az új magánkórház kialakítása a Doktor24 eddigi egyik legkomolyabb beruházása

A Doktor24-nek ez volt a második legjelentősebb beruházása Magyarországon. A tatai Kastélypark Klinika kialakítása után a hetekben átadott Multiklinikán éves szinten akár 5000 végtag sebészeti beavatkozást is képesek lesznek végrehajtani, köszönhetően a szakember és műtő kapacitásnak. 

Mindemellett a budapesti Széchenyi fürdőben indítja el a cég a legújabb szolgáltatását. A vállalat a Budapest Hévizei és Gyógyfürdői Zrt. (BGYH Zrt.) vállalattal kötött megállapodás értelmében a Széchenyi gyógyfürdőben mozgásszervi betegségben szenvedő pácienseknek kínálnak magángyógyfürdői szolgáltatásokat

Az új szolgáltatások nem csak a Doktor24-nek jelentenek nagy előnyt, hanem a Széchenyi fürdőnek és üzemeltetőjének is, akik a járvány miatti bevételkiesést részben  új magán szolgáltatásokkal pótolhatják. 


CS.SZ.