Terjeszkedik a Kifli.hu-t működtető vállalat

Budapesten kívül az ország több pontján is megjelenhetnek majd a Kifli.hu ételszállító autói, mivel a Rohlik Group anyatársaság 190 millió eurós bővítésbe kezd. A már meglévő piacain terjeszkedik a vállalat, illetve webshopjait is fejleszti. 

A csehországi Rohlik Group 190 millió eurót szán terjeszkedésre világszerte. Nem csoda, hiszen a járvány kedvez az olyan vállalatoknak, amelyek a felhasználók online bevásárlásait intézik. A Kifli.hu is a Rohlik csoport tagja, amely Budapesten és Veszprémben is hallatlan sikereket könyvelhet el. 
 
A Kifli.hu oldaláról számos, akár prémium minőségű élelmiszerek, étrendkiegészítők, háztartáshoz szükséges eszközök rendelhetők, akár aznapi kiszállítással, kedvező feltételekkel. Gyors és hatékony, webshopjuk is naprakész és dinamikusan fejlődik. A felhasználónak több beszállítótól szedik össze a rendelt árut. Társadalmi szerepvállalásuk is kiemelkedő, valamint odafigyelnek a környezetvédelmi alapelvekre: újrahasznosítható csomagolásban szállítanak ki, visszaváltható üvegekben is kérhető egy-egy termék.  
 
 
A Kifli.hu szolgáltatása
A Kifli.hu szolgáltatása
 
 
Folyamatosan bővítik szolgáltatásaikat, különféle kistermelők portékái is megtalálhatók kínálatukban, nemrég pedig a Benu gyógyszertárból is lehet rendelni oldalukon, és az éttermi házhozszállításukat is megkezdték Bisztró néven, a Zsidaiból és egyéb neves éttermek választékából lehet rendelni. Sok esetben a főfogások nem teljesen készek, az utolsó simításokat otthon kell elvégezni az instrukciók alapján, hogy tökéletes legyen az éttermi minőség.  
 
A Rohlik bővítése indokolt, hiszen egyre felkapottabb szolgáltatásuk. A tavalyi évet 300 millió eurós bevétellel zárták, három piacon 750 ezer vásárlóval rendelkeznek. A német online élelmiszerpiacra is betörnének idén, de technológiai és működési folyamatokba is fektetnének. Tőkebefektetőik sorában tudhatják a francia Partech-et, az Enernt, az Index Venturest vagy a J&T Bankát is, de egyre több nagyvállalat támogatja őket.  
 
 
M. A. 
Fotó: Kifli.hu