Tarlós István: A problémamegoldásra helyezem a jövőben is a hangsúlyt

Tarlós István köszönetet mondott a "Jóistennek", néhai szüleinek, a feleségének, a miniszterelnöknek, a támogató pártoknak, a választóknak, hogy ismét ő lehet a Főpolgármester.


Tarlós Istvánt a leadott szavazatok 49,06 százalékával, csaknem 290 ezer szavazattal választották újra főpolgármesternek. Tovább tudunk dolgozni, tovább tudunk menni azon az úton, amelyet elkezdtünk, minden akadály ellenére - mondta Tarlós István, a Fidesz-KDNP újraválasztott főpolgármestere vasárnap este.

 


\"\"
Tarlós István főpolgármester, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Fidesz-KDNP önkormányzati választási eredményváróján a budapesti Bálna kereskedelmi, kulturális és szórakoztató központban
Látták, hogy másképp dolgozunk, másképp gondolkodunk. Látták, hogy ebben a városban egy jó értelemben vett rend uralkodik el – húzta alá. Tarlós István emlékeztetett, nem volt könnyű feldolgozni azt, ami itt maradt. A politikus elmondta, ezekről nem sokat beszéltek, próbálták a problémákat megoldani. Általában a problémamegoldásra helyezem a jövőben is a hangsúlyt – jegyezte meg beszédében.


Forrás: budapest.hu
Fotó: fidesz.hu