Szolgáltatásait fejleszti a Budapest Airport

A Budapest Airport a jövőben még nagyobb hangsúlyt fektet a szolgáltatások innovációjára.

A Budapest Airport folyamatosan arra törekszik, hogy tovább fejlessze szolgáltatásainak minőségét. A cég 2022 nyarán nyitotta meg a magyar fővárosban az úgynevezett Universal Airport Hub üzletet a Kálvin tér mellett. Az üzletben az utasok a saját csomagjaikat tudják eltárolni akár a budapesti látogatás teljes időtartama alatt, méghozzá kiemelten nagy biztonságban.

A repülőteret üzemeltető cég nem csak a jelenleg meglévő szolgáltatásokat fejleszti folyamatosan, hanem az utasok számára elérhető szolgáltatások körét is tovább bővíti a jövőben. Ennek köszönhetően a csúcsidőszakokban a Kálvin téri üzletben elérhető lesz a poggyászméret ellenőrzése, illetve a poggyász csomagolási lehetőség is.

airport_torzs_bpn

Az utasélmény is javul

Az előbb említett fejlesztéssel a vállalat jelentősen képes csökkenteni a repülőtéri várakozás idejét. Mivel rengeteg utas Budapest felé veszi az irányt a repülőtérről, a Kálvin téri üzletben történő bővítés abszolút jó megoldásnak bizonyul az elhelyezkedés szempontjából.

Persze nem csak a külső helyszíneken hajt végre innovációt a Budapest Airport, hiszen a repülőtéren dohányzó és megfigyelő teraszt építenek, reagálva ezzel az utasok igényeire. A két új terasz a 2B terminálon lesz kiépítve.

Ennek eredményeképp azok a személyek, akik nem a schengeni övezetbe utaznak, probléma nélkül várakozhatnak és dohányozhatnak a szabadban miután megtörtént az útlevelek ellenőrzése.

Forrás: Androbit
CS.SZ.