Önvezető kerekesszékhez tervez kiegészítőket egy budapesti cég

Egy magyar cég már közel 1 évtizede dolgozik azon, hogy fejlett önvezető kerekesszéket dobjanak piacra.

Komoly üzleti eredményeket ért el egy magyar vállalat azáltal, hogy önvezető kerekesszéket kezdtek el fejleszteni. A magyar csapat már 1 évtizede dolgozik a projekten, most pedig a vállalatot megvásárolja a világ egyik legjelentősebb kerekesszék gyártója.

A budapesti székhelyű Now Technologies azzal aratott óriási sikert a piacon, hogy a kerekesszékeseknek egészen egyedi fejvezérlőt fejlesztettek ki. A budapesti csapat a továbbiakban sem lazsál, hiszen maradnak a vállalatban, csak most már jóval nagyobb pénzügyi háttérrel kutathatnak.

onvezeto_kerekes_torzs_bpn

A kerekesszék speciális fejvezérlővel működne

A külföldi vállalat, amely beszáll a magyar cégbe, a Sunrise Medical lesz. A Sunrise Medical az egész világpiacon a 3. legnagyobb kerekesszék gyártó, a magyar startuppal közösen pedig még nagyobb területeket fedhetnek le a piacon.

A növekedés már csak azért is garantált, mert a magyarok által kitalált speciális fejvezérlőt elég jól fogadták a kerekesszékes termékek iparágában. A fejvezérlőben óriási a potenciál, így a közeljövőben komoly innovációk jöhetnek a Sunrise Medical és a budapesti vállalat együttműködésének eredményeképp.

Forrás: Forbes
CS.SZ.