Megnyitotta első digitális bankfiókját az MBK Bank

A Budapest Bank és az MKB Bank egyesülése után megnyílt az első digitális bankfiók Budapesten. 

A magyar bankok egyre komolyabb hangsúlyt fektetnek a digitalizációra, nincs ez másképp az újonnan egyesült Budapest Bank és MKB Bank esetében sem, hiszen a két bank megnyitotta első digitális bankfiókját Budapesten. 

Ez az első közös fejlesztése az újonnan egyesült bankoknak. Az MKB Bank a GoBuda Mall bevásárlóközpontban nyitotta meg Magyarország jelenleg egyik legmodernebb fiókját, amely komoly digitális eszközökkel rendelkezik. 

Az 500 négyzetméteres korábbi bankfiók úgy lett felépítve és megváltoztatva, hogy az teljes mértékben a bank ügyfeleinek igényeit szolgálja. A környezet diszkrét, a kiszolgálás pedig egy valódi prémium bankot képvisel. Az ügyfeleknek digitális kijelzők és tabletek segítik a tájékozódást, ha pedig gyerek is érkezik velük, ők is el tudják magukat foglalni a digitális játszósarokban. 

digitalisbank_torzs_bpn

Megváltoztak az ügyféligények a digitalizáció miatt, így reagálni kell


A Magyar Bankholding minél több banknál szeretne létrehozni hasonló digitális fiókot és fő céljuk, hogy a magyar ügyfelek számára nemzetközileg is páratlan bankolási élményt biztosítsanak.

Az új digitális fiók már maga az innováció, amely kiemelt figyelmet fordít a megváltozott ügyféligényekre. A bank közleményéből kiderült, hogy az ügyfelek manapság már egyre bonyolultabb ügyekben keresik fel a fiókokat, míg a mindennapi és átlagos banki szolgáltatásokat online veszik igénybe.

Forrás: Infostart
CS.SZ.