Megnyílt a főváros egyedülálló technológiai központja

Egyedülálló innovációs élményközpont nyitotta meg kapuit Budapesten. A Bosch Rexroth a világon a második ilyen létesítményt a magyar fővárosban adta át.

Megnyitott június 28-án Budapesten a CU.BE, a Bosch Rexroth egyedi innovációs élményközpontja, másodikként a világon - a magyar fővárosban adta át a második ilyen létesítményét a vállalat.
A CU.BE a Customer Benefits (fogyasztói előnyök) rövidítése – tudatta az autopro.hu.
 
A Bosch a létesítményben az ipari digitalizáció legújabb eszközeivel prezentálja, amit a modern gyártástechnológiáról és annak előnyeiről érdemes tudni.

Megnyílt a főváros egyedülálló technológiai központja

Megnyílt a főváros egyedülálló technológiai központja

Tulajdonképpen egy showroom, ahol az érdeklődők közelebbről megismerhetik az Ipar 4,0 gyártósorait, a kooperatív robotokat, a digitális iker fogalmát, találkozhatnak okos szerelőállomásokkal és hálózatba kapcsolt hidraulikával, továbbá egyéb, energiahatékony megoldásokkal – adta hírül az autopro.hu.
 
Az interaktív helyszín lehetőséget ad arra is, hogy a látogatók lássák, milyen eszközökkel fejleszthetők a vállalkozások.
 
A központ a diákokat és a szervezeteket is szívesen fogadja, akik az innováció, a technológia iránt érdeklődnek – írta meg az autopro.hu.
 
B.A.