Megéri igénybe venni a költöztetők segítségét?

Bármennyi holmink is legyen, a költözés soha sem egyszerű dolog, így joggal merül fel a gondolat, hogy költöztetők segítségét vesszük igénybe. Persze ilyenkor átböngészünk néhány weboldalt is, és az árakat látva kicsit alábbhagyhat a lelkesedésünk.

Éppen most fektettük minden vagyonunkat egy úgy ingatlanba vagy csengettük ki a sok havi kauciót, így érthető módon ott spórolunk, ahogy tudunk.

 

A költöztetők ezt is megoldják: bútorszállítás országosan

 

Nos, ha nem is vesszük igénybe teljes körűen a költöztetők szolgáltatásait, a legkényesebb és egyben legfontosabb lépést, a holmink A pontból B pontba való fuvarozását, érdemes profikra bízni. Függetlenül attól, hogy belföldre vagy külföldre költözünk, mindenképp megéri egy-két pillantást vetni a szállítók tehertaxi áraira. Ez a szolgáltatás ugyanis kifejezetten csak a szállítást fedi le. Noha ilyenkor nem árt, ha pár erősebb úriember is mellettünk van, már csak a pakolás miatt is. Persze néhány vállalkozás a rakodáshoz is kínál segítséget. Ezért is fontos, hogy pontosan tisztában legyünk azzal, hogy mit tartalmaz az ár.

 

Költöztetés pakolással nagyon népszerű

 

Nem is véletlenül, hiszen nemcsak a kisteherautó az, ami nem áll minden köznapi halandó rendelkezésére, de sokszor segítőkész kezek hiánya is felmerülhet. Szerencsére akár hazai, akár nemzetközi költöztetés vagy netalántán irodaköltöztetés az, amire szükségünk van, megtalálhatjuk azt a vállalkozót, aki a pakolásban is segít. A félreértsek elkerülése végett, azért jó tudni, hogy ez a már bedobozolt cuccok lehordását és felhordását jelenti, nem a ruhásszekrény nagy gondot igénylő kiürítését.

 

Mennyi az annyi, költöztetés kalkulátor

 

Az egyik leggyakrabban felmerülő kérdés, hogy mégis mennyibe kerül pontosan a költöztetés. Nos, ez sok tényezős dolog és ennek megfelelően igen különbözően alakulhatnak az árak. A Servitius group-ként is ismert, S-Transport cég vívmányának köszönhetően, azonban se perc alatt megtudhatjuk a pontos összeget anélkül, hogy ajánlatot kellene kérjünk.

 

Ha profi költöztetés kell, akkor S-Transport

 

A költöztető kiválasztása nem mindig egyszerű, és nem csupán az ár az egyetlen befolyásoló tényező. Biztosak kell legyünk benne, hogy a kifizetett összegért azt kapjuk, amire számítunk. Az S-Transport vállalkozásban eddig még nem csalódtak a kliensek. A fuvarozók nagy gonddal pakolják a kocsira a holminkat, úgy vigyázva azokra, mintha csak a sajátjuk lenne. A bútorszállítás teljes menete gyors, zökkenőmentes, és semmiféle fennakadástól nem kell tartani, mert a szakik mindenre fel vannak készülve.