Már 24 budapesti Pennyből lehet házhoz rendelni

Számos budapesti Penny üzletből tudnak házhoz rendelni a fővárosi lakók. 

Folyamatosan fejleszti magyarországi házhozszállítási szolgáltatásait a Penny. A legújabb bővítésnek köszönhetően már több mint 3 millió hazai lakos élvezheti az online vásárlási lehetőséget. A Penny toronymagasan Budapesten kínálja a legtöbb szolgáltatást.

A magyar fővárosban összesen 24 üzletben is elérhető az online vásárlás és a házhozszállítás igénylése. Magyarországon egyébként pont a Penny indította el legelőször az úgynevezett gyors kereskedelmi szolgáltatásokat.

penny_Torzs_bpn

Extra gyors kiszállítást is kínál a Penny és a Foodpanda

A Penny a Foodpandával kötött partnerségnek köszönhetően szállítja ki gyorsan és hatékonyan a rendelt árukat, legyen az alapvető élelmiszer, főzéshez szükséges termék vagy más termék. 

Az áruházlánc kiemelte, hogy a folyamatosan növekvő és változó vásárlói igényekre reagálniuk kellett, ezért is indították el a Foodpandával közösen a szolgáltatást, amellyel főleg a fiatalabbakat célozták meg, hiszen számukra fontosabb az azonnali kiszállítás. A fejlesztésekhez manapság már a piac és a technológia is adott. 

Érdekesség, hogy összesen már 1300 termék rendelhető házhoz a Pennyből és lehet kérni extra gyors szállítási szolgáltatást is. Budapesten kívül egyébként több magyar nagyvárosban debütált már a szolgáltatás.

Forrás: Pénzcentrum
CS.SZ.