Magyar Gazdasági díjat vehetett át Szabó Zoltán Kázmér

Az MCOnet International tulajdonos-ügyvezetője a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Vállalkozók napja rendezvényen vehetett át elismerést a tudásalapú gazdaságba mintaértékűen bekapcsolódó tevékenységéért.

Szabó Zoltán Kázmér - Magyar Gazdaságért Díj átvételeMagyar Gazdaságért Díjat kapott Szabó Zoltán Kázmér
Varga Mihály pénzügyminiszter adta át a Magyar Gazdaságért díjat Szabó Zoltán Kázmérnak

A VOSZ rendezvényén Varga Mihály pénzügyminiszter kiemelte, a kormányzat továbbra is elkötelezett abban, hogy segítse a vállalkozások fejlődését. Tolnay Tibor a VOSZ elnöke méltatta a gazdaságvédelmi akcióterv célkitűzéseit, valamint egyetértettek abban Varga Mihály pénzügyminiszterrel, hogy a hatékonyság növelése érdekében további párbeszédre, adócsökkentésre és az adminisztrációs terhek mérséklésére van szükség.

Magyar Gazdaságért Díj - Szabó Zoltán Kázmér


Az eseményen a hagyományoknak megfelelően számos díj átadására került sor. A Magyar Gazdaságért Díjat a kiemelkedő vállalkozói teljesítmények elismeréséül alapították. Szabó Zoltán Kázmér, aki a VOSZ Informatikai szekciójának elnöke is, húsz évvel ezelőtt alapította az MCOnet Internationalt, amely elsősorban online tartalmak előállításával foglalkozik.

A cég a 4. ipari forradalom megjelenésével kiemelt figyelmet fordít a mesterséges intelligenciára és a robottechnológiára. Cégek számára technológiai adatkutatást, elemzést és szakmai tanácsadást vállalnak, valamint intelligens vállalat irányítási rendszert állítanak fel, olyan funkciókkal, amely szükséges egy magyar vállalat napi operatív működéséhez, és megalapozza stratégiai döntései meghozatalát.

 

MCOnet International