Kasszamentes üzletet nyitottak Budapesten

Mesterséges intelligencia megoldással kiegészített üzlet nyílt a magyar fővárosban. 

Budapesten olyan üzletet mutattak be, amely több jövőbe mutató megoldást tartalmaz: a boltban nincs kassza, ritka a sorban állás, innovatív a kialakítása és mesterséges intelligencia alapon működik. A pénztármentes üzlet létrehozását a Mastercard is támogatta.

A bolt kétségkívül az egyik legmodernebb üzlet Magyarországon, köszönhetően annak, hogy az áruház mesterséges intelligenciával működő szoftverekkel és rendszerekkel működik, amelyek a világon a leginnovatívabb megoldások. A kassza nélküli bolt nagyban meggyorsítja a vásárlást és élvezetesebb vásárlási élményt nyújt.

kasszamentes_torzs_bpn

A boltban csak mobilon lehet fizetni és nem kell sorban állni

A létrehozáskor kiemelten fontos volt, hogy minimális legyen a fizetés előtti várakozási idő, ennek sikerességét pedig a nyitás óta a vásárlók és a szakértők is megerősítik, hiszen a mobilfizetés jóval gyorsabb, mint a kassza előtti sorban állás, majd a készpénzes vagy bankkártyás fizetés. 

Az üzletbe úgy tudnak belépni a vásárlók, hogy előtte megnyitják a bolt applikációját, majd az áruházban a polcokról kiválasztják az adott terméket. Az alkalmazáshoz a regisztrációkor szükséges kapcsolni egy bankkártyát is, amellyel a fizetés a lehető leggyorsabban megtörténik. 

A mesterséges intelligenciával vezérelt megoldással a fizetés a háttérben történik, természetesen nagyfokú biztonsággal. Ennek köszönhető a gyors, sorban állás nélküli távozás.

Forrás: Napi.hu
CS.SZ.