Hánytatta és éheztette magát a Házasság első látásra sztárja

Megdöbbentő dolgokról vallott Enikő, akit a párkereső reality egyik leginkább megosztó személyiségeként ismerhetett meg a közönség.

Bár nem házaspárként, de adott még egy esélyt kapcsolatának a Házasság első látásra reality egyik párja, Peti és Enci.
 
Utóbbival kapcsolatban a nagyérdemű megtapasztalhatta, hogy tud szókimondó, közvetlen és határozott lenni – ugyanakkor van egy énje, amiről most beszélt először – írta meg a blikk.hu.
 
A 25 éves lány – aki válogatott szertornász volt 11 éven át – sokkal több időt töltött nagyszüleivel, mint a szüleivel, javarészt ők nevelték, ennek ellenére édesanyjával nagyon jó a kapcsolata.
 
Nagymamája halálakor azonban 2022 végén rettenetesen összetört. Amellett, hogy ez volt élete egyik legfájóbb élménye, Enikő arról is beszélt, hogy 6-7 évesen testképzavarral küzdött, kórházba került, ugyanis éheztette és hánytatta magát. Ekkoriban ritmikus gimnasztikára járt, ahol mindenki vékony volt – írta a blikk.hu.
 
Enikő anorexiás lett - az otthonról vitt szendvicset rendszeresen eldugta és nem evett. Csak akkor derült ki, hogy baj van, amikor az édesanyja megtalálta azokat a lakásban.
 
Kórházba kerülése után sokat segítettek neki a szakemberek, önmaga elfogadásában is – ami egyébként a mai napig nehézséget okoz neki. Végül családja támogatásával küzdötte le a problémát és azzal, hogy Budapestről vidékre költöztek és más közegbe került – írta meg a blikk.hu.
 
Fotó: Instagram.com/horvath.encii
 
L.A.