Fontos agro-rendezvényt szerveznek Budapesten

Az idei évben is megrendezik az AGROmashEXPO és AgrárgépShow eseményt.

Hamarosan elkezdődik az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítás a magyar fővárosban, amely a rendezők szerint minden idők egyik legjelentősebb mezőgazdasági eseménye lesz Magyarországon.

A 2023-as rendezvényen olyan előadások és kiállítások is indulnak, amelyen bemutatják az agrárium és a mezőgazdaság legkorszerűbb fejlesztéseit. 

Szó lesz a mezőgazdaságot érintő robotizációról és digitalizációról, a mesterséges intelligenciáról, az automatizációról, a mezőgazdasági drónokról és még számos jövő-technológiai jelenségről, amelyek mind-mind hozzájárulnak az ágazat versenyképességének növeléséhez.

agro_torzs

Az esemény nagymértékben befolyásolja a magyar mezőgazdaság jövőjét

Szintén az előadások részét fogja képezni a sokat taglalt precíziós gazdálkodás és a mikrobiológia. A 4 napos eseményre egyébként több 100 kiállító érkezik majd, köszönhetően a körülbelül 35 ezer négyzetméteres csarnok lehetőségeinek.

A kiállítás egyik fő célja, hogy olyan szakmai tanácsokkal és információkkal lássa el az agrárium szereplőit, amelynek eredményeképp hatékonyabbá válhatnak és elkezdhetik a modern beruházásokat.

Forrás: Portfolio
CS.SZ.