Exkluzív videó készült a Zámbó Jimmy-rajongó, öngyilkos pesti kamaszlányról

Zámbó Jimmy temetését követően végzett magával egy 17 éves rajongója, akinek szívszorító történetéről most exkluzív videót készített a Blikk.

Nemcsak a neves énekes, Zámbó Jimmy sorsa dőlt el 2001. január 2-án: a Blikk most exkluzív videót készített arról a kamaszlányról, aki bálványa temetését követően végzetes tettre szánta el magát.
 
Viktória óriási Jimmy-rajongó volt, s mindössze 17 éves, amikor az énekes meghalt. A budapesti Káposztásmegyeren élő lány nem sokkal később követte őt a halálba.
 
Családja és barátnői is tisztában voltak vele, hogy Viki szenvedélyes rajongó – aki Zámbó Jimmy búcsúztatásán az első sorokban vonult -, arra azonban nem számítottak, hogy a fiatal lány a temetés után vonat elé veti magát.
 
Viktória gyászoló édesanyja a Nyomon vagyunk! stábjának beszélt a lesújtó tragédiáról, amely a mai napig nem hagyja nyugodni. Mint mondta, Jimmy éppen a lánya születésnapján halt meg, s ezt Viktória valószínűleg valamiféle ómennek gondolta.
 
Édesanyja szerint Vikire hathatott valaki vagy valami, mielőtt elkövette tettét, mert korábban szerelmi csalódása is volt és Jimmytől sokszor a szomorú dalokat hallgatta.
 
B.A.