Egyre népszerűbb a BudapestGo applikáció

Egyre több fővárosban élő alkalmazza a BudapestGo alkalmazást.

A BudapestGo alkalmazást 2022 februárban indították el, máris 1,2 milliárd forint értékben vásároltak jegyeket és bérleteket a fővárosiak. A BudapestGO egy integrált felületen teszi lehetővé a Budapesten és az agglomerációban élőknek, hogy megtervezzék utazásaikat, megújítsák bérleteiket vagy vonaljegyet vásároljanak.
 
Havonta 2,6 millióan tervezik meg útvonalukat a BudapestGo-n
 
Digitális vonaljegyből 645 ezret, bérletből 120 ezret, a március eleje óta elérhető időalapú vonaljegyből pedig 110 ezret értékesítettek.
 
Eddig közel 1 millió felhasználó átlagosan 160 ezren használta a BudapestGo-t bevezetése óta. Az egykori FUTÁR alkalmazáson havonta másfél millióan tervezték meg útvonalukat, míg az új applikáción májusban már 2,6 millióra nőtt a havi átlagszám.
 
Májustól kezdve új funkciókkal bővült az alkalmazás, melynek köszönhetően az applikáció még jobb és pontosabb útvonal tervezést biztosít a kerékpárral közlekedőknek, illetve a telebusz és a telefogas nevű szolgáltatás is elérhetővé vált. A megújulás eredményeként felszálláskor gyorsabb lett a kódleolvasás, pontosabb és hatékonyabb lett az útvonaltervezés is.
 
BG
Forrás: MTI, BKK
A képek illusztrációk