BKK: Pozitív a visszajelzés - de évekig tarthat a bevezetés

Egész Budapesten kiterjeszthetik a Pay&GO fizetési szolgáltatást, de ennek bevezetése akár éveket is igénybe vehet.

A teljes fővárosra kiterjesztené a Pay&GO fizetési szolgáltatást a Budapesti Közlekedési Központ, de ez nem rövid időn belül lesz – tudatta a blikk.hu.
 
A közbeszerzési eljárás első lépése az, hogy a BKK előzetes piaci konzultációt indít az elektronikus jegyrendszer budapesti megvalósításáról.
 
A társaság vizsgálja a Budapest Pay&GO továbbfejlesztését, valamint teljes körű kiterjesztésének lehetőségét – írta a blikk.hu.
 
BKK: Pozitív a visszajelzés - de évekig tarthat a bevezetés
BKK: Pozitív a visszajelzés - de évekig tarthat a bevezetés
 
A digitállis fizetési szolgáltatást 1 éve vezették be, s azzal kapcsolatban az eddigi tapasztalatok igen pozitívak. Mióta elindult, összesen több mint 1 millió jegyet vásároltak az utasok ezen a rendszeren keresztül.
 
A BKK potenciális beszállító partnerekkel egyeztetve minél megalapozottabb döntést szeretne hozni a tervezett szolgáltatás kialakításáról. A rendszer megjelenthet minden budapesti járaton, de  bevezetése évekig eltarthat.
 
A BKK úgy véli, a Pay&GO fizetési megoldás legkorábban 2026 második felétől lehet elérhető további vonalakon is – tudatta a blikk.hu a BKK közleménye alapján.
 
Fotó: Youtube
 
L.A.