Automatizált fejlesztés a Tracon Budapest Kft-nél

A Tracon Budapest Kft. több 100 millió forint értékben hajt végre kapacitásbővítő beruházásokat.

A Tracon Budapest Kft. Pest megyében indít új fejlesztéseket, hogy tovább bővítsék a kapacitásukat a piacon. A vállalat Dunakeszin kezd bele egy közel 600 millió forintos projektbe, amelynek eredményeképp ki tudják elégíteni a megugró rendelési igényeket.

A több mint félmilliárd forintos beruházásnak köszönhetően a vállalat közel 850 négyzetméteren épít fel egy új automatizált raktárat a jelenleg is használatban lévő dunakeszi logisztikai központ mellett. 

A Tracon Budapest Kft. egyébként a világítástechnikai iparágban tevékenykedik, rendelés számuk pedig jelentősen megugrott a közelmúltban, ezért gyors reagálásra van szükségük. 

trafcon_torzs

Az automatizálással tovább erősödhet a cég piaci pozíciója

A vállalat mindenképpen olyan megoldásokkal szeretné fejleszteni gyártási folyamatait, amelyek a jövő technológiákhoz kapcsolódnak, ezért döntöttek az automatizálás mellett.

A magyar tulajdonban álló cég nem csak Magyarország, hanem egész Közép-Kelet-Európa egyik legjelentősebb világítástechnikai vállalata és jelenleg 7 országban vannak jelen a leányvállalatokkal, de termékeiket egész Európában értékesítik.

Forrás: MTI
CS.SZ.