A Rudas Gyógyfürdő új wellness-részlegét Tarlós István főpolgármester adta át

1,2 milliárdból, hitel nélkül épült meg az új vizes komplexum Budapesten, amelynek átadásán jelen volt a Magyar Fürdőszövetség elnöke, Czeglédi Gyula is.

 

A Rudas Gyógyfürdő új wellness-részlegét Tarlós István főpolgármester adta át

 


A Gellért és a Széchenyi után újabb vizes komplexumnak bővítették a szolgáltatásait. Az eredmény a lényeg - hangsúlyozta Tarlós István főpolgármester a Rudas Gyógyfürdő új wellness-részlegének átadásán.  A városvezető elmondta: a Rudas után hamarosan megújulhatnak a fővárosi strandok is - írja az Echo TV. A tetőkert bejáratán elhelyezett szalagot a főpolgármester, helyettese, Bagdy Gábor és Szőke László, a BGYH Zrt. vezérigazgatója vágta át.

 

 

 Átadták a budapesti Rudas fürdő új wellness központját

 A rekonstrukció elsődleges célja a déli épületszárnyban működött, egykori palackozóüzem fürdőhöz való csatolása, épületének felújítása és a fürdő profiljához illő funkciókkal való ellátása volt. A fejlesztés során jakuzzi és panorámás napozóterasz létesült a tetőkertben, a középső szinten - az utcáról is megközelíthető - étterem nyílt, a földszinten pedig négy különböző vízhőmérsékletű medence épült.  A bővítés kapcsán egy energiahatékonyságot növelő projekt is befejeződött.
Fotó: Majtényi Mihály,

Forrás:budapest.hu/MTI/MCOnet