„Végre megtettem” – mondta az osztálytársát megkéselő kislány

Megdöbbentő információk kerültek napvilágra az egész országot megrázó bőnyi késelésről, amelyet egy hatodikos diák követett el.

Úgy tűnik, eredetileg nem is a Mirella nevű kislány volt annak a hatodikos diáknak a célpontja, aki a napokban egy késsel hátbaszúrta az előtte ülő osztálytársát.
 
A Blikk információi szerint a 12 éves B. Katalin nagyon labilis kislány volt, aki gyakran beszélt halottakról, zombikról és a Halloweenről. Bár hónapok óta fenyegetőzött, nem vették komolyan az iskolában szavait, amikor olyanokat mondott másoknak, hogy „meglakolsz” vagy „ezért egyszer megöllek” – írta a blikk.hu.
 
Az iskolából származó információk szerint a gyermek édesapja alapvetően rendes ember, ám ha alkoholt iszik, gyakran „megvadul”. Az eset előtti estén újra bántalmazta a kislány anyját, aki elmenekült, de most nem vitte magával a gyermeket. Az édesapja a gyermek tettét követően teljesen összeomlott.
 
A Blikk úgy tudja, B. Katalin eredeti célpontja egy mésik kislány volt, akire jobban haragudott, mert annak rendes családja volt. Csakhogy az a gyermek kiment az udvarra.
 
Amikor B.Katalin megszúrta az előtte ülő Mirellát, azt mondta, „végre megtettem”, viszont utána teljesen lemerevedett és le lehetett ültetni egy sarokba – írta meg a blikk.hu.
 
A Blikk információi szerint az iskolában már hetek óta érezni lehetett, hogy a kislánnyal gond van – a fenyegetőzései miatt -, de a tanárok erre nem reagáltak megfelelően.
 
L.A.