„A magyar politikát nehéz ép lélekkel bírni” - 41 szavazattal nyert Karácsony Gergely

Nehéz megmaradni embernek a hazai politika közegében úgy, hogy valaki ne menjen tönkre közben – erről beszélt Karácsony Gergely, aki az újraszámlálás után is fölényben maradt a budapesti főpolgármester-választáson.

Mint az ismert, június 14-én a Nemzeti Választási Bizottság újraszámolta a főpolgármester-választás szavazatait, s az érvénytelenek ellenőrzése után megállapították: 41 szavazattal így is Karácsony Gergely a győztes Vitézy Dáviddal szemben – írta a blikk.hu.
 
Karácsony ennek ellenére is szorgalmazza azonban, hogy legyen új főpolgármester-választás. Mint mondta, azért teszi ezt, mert „az egész folyamat végtelenül manipulatív, politikai félrevezetésekkel, trükkökkel, lehallgatásokkal teli volt” – tudatta a blikk.hu.
 
Karácsony Gergely a feleségével - Fotó: Facebook.com/karacsonygergely
Karácsony Gergely a feleségével - Fotó: Facebook.com/karacsonygergely
 
Facebook-oldalán Karácsony Gergely háláját fejezte ki mindenkinek, aki támogatta őt.
 
„Rengeteg embernek tartozom hálával a támogatásért. Köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt, igencsak embert próbáló időkben támogatott. Egy valakinek azonban külön is meg kell köszönnöm: a feleségemnek” – írta a főpolgármester.
 
Hozzátette: „A magyar politikát nehéz ép lélekkel kibírni. Megmaradni embernek, de közben nem tönkremenni. Remélem nekem sikerült. Ha igen, azt elsősorban Virág kifogyhatatlan szeretetének köszönhetem. Köszönöm!” – írta Karácsony Gergely bejegyzésében, majd egy közös fotót is posztolt a nejével.
 
Fotó: Facebook.com/karacsonygergely
 
L.A.