Áció, káció, szigeti vakáció

Ez a hétvége is tengernyi izgalmat, örömet, élményt ad majd a már vakációban tobzódó gyerekeknek és szüleiknek a Hajógyári-sziget nagyrétjén, a T-Home Gyerek Sziget ingyenes programjain. Lesz Gryllus-koncert, bábszínház, Korfball Klub és T-Home Családi Játszótér, ahol együtt szórakozhat a család apraja-nagyja. Emellett persze lehet majd állatot simogatni, kézműveskedni, izegni-mozogni, szülőknek pihenni.
Ezen a hétvégén is kinyit a Tündérkert, ahol csodák, égig érő várak, bűvös utak várják majd a kicsiket, szebbnél szebb meséket hallgathatnak varázslatos szereplőkről,vadregényes tájakról.


Térkép

Gyereksziget térkép



A szülőket várja a Szülőmegőrző a T-Home Családi játszótéren, az aktívabb felmenők a Kamasztér Alapítvány helyszínén logikai és stratégiai játékban vehetnek részt. A Vándor Vurstli eheti kínálatában a Bábakalács Bábszínház előadása nyújt majd szórakozást és Róka Móka Mesetárából Szent Görgy és a sárkány bújik majd elő. Beindul a Poronty Cirkusz, ahol Fogas, Hablaty és Zizi bohóc nevettei meg a porontyokat és tanítják a gyerekeket a bohóctudomány rejtelmeire. A T-Home Nagyszínpadon Bölöni Réka társulata A Szorgos és a Lusta lány meséjét adja elő, de ugyanitt lesz majd Grillus Vilmos is, tehát lesz majd Maszkabál és pörög a forog a szoknya.

(Forrás: budapest.hu)


V. Kerület Online


Szóljon hozzá Fórumon!