H I R D E T É S

Budapest hírek

Indul a Millenáris park fejlesztése

Indul a Millenáris park fejlesztése

A tervek szerint jövő év végére készül el a Millenáris park mélygarázsa, emellett területileg és funkcionálisan is kibővítik a komplexumot.

Millenáris park és a Margit körút közötti elhanyagolt terület rendbe tétele három évvel ezelőtt kezdődött meg, Vagra Mihály nemzetgazdasági miniszter szerint a barnamezős beruházások megvalósítása a világon mindehol időigényes feladat. Emlékeztetett rá, hogy a tulajdonviszonyok tisztázása se volt egyszerű, emellett a sűrűn lakott környéken nem lehetett robbantásos módszerrel bontani. Hozzátette, hogy az irdatlan mennyiségű sitt elszállítása több mint egy évet vett igénybe

 

Indul a Millenáris parki mélygarázs építése és terület kibővítése

 A megújuló budai Millenáris Park közel 2,5 hektáros új pihenőparkja várja majd a látogatókat 2019 tavaszára

 

"A tervek szerint 2019 tavaszán már zöld lombos fák között sétálva gyönyörködhetünk a megújult, területét és funkcióit illetően is kibővült Millenáris parkban" - fogalmazott. A csaknem 2,5 hektáros területével hosszú idő után ez lesz első új létesítésű, hatalmas aktív zöldfelülettel rendelkező park a főváros szívében. Látványos újdonság lesz egy hatalmas zöld növényfal, emellett jelentős vízfelület, kávézó, modern gyerekjátszótér és egy különleges zöldfal-installáció várja majd a látogatókat. A park felszíne alatt 500 férőhelyes, kétszintes mélygarázs épül, amely érezhetően enyhíti a környék parkolási gondjait.

 

/T.D.

Dubai Hír

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hír

Bulvár

Partnereink

Partner logó