H I R D E T É S

Budapest hírek

5 Budapesti lakás, amit érdemes most megvásárolni

5 Budapesti lakás, amit érdemes most megvásárolni

Budapest eladó lakás kínálatát a koltozzbe.hu ingatlan kereső portálon érdemes legelőször megtekinteni. A portál oldalán részletes kereső áll a vásárlók rendelkezésére, amellyel nagyon gyorsan leszűkíthetjük a keresgélést, ezáltal nagyon sok időt takaríthatunk meg. Most nézzük meg, hogy melyik 5 lakást érdemes akár azonnal megvásárolnunk.

A Budapesti eladó lakások között első körben a panellakások között érdemes szétnézni, hiszen a fővárosban is a legtöbb lakás hatalmas felújításon ment keresztül és a házakat is folyamatosan korszerűsítik. Korszerűsítés során általában a régi nyílászárókat lecserélik műanyag nyílászárókra és a fűtési rendszert is felújítják vagy lecserélik. Ma már a legtöbb panellakásban egyedi mérőket telepítettek, amelynek segítségével pontosan leolvasható egy lakásnak a fűtési költsége. Az óraállások alapján így minden hónapban annyit kell kifizetni a szolgáltatónak amennyit ténylegesen a mérőóra állás alapján bejelentünk.

 

A sokak által kedvelt Újpesten a Rózsa utcában már igen sok panelház átesett a panelprogramon, így itt bátran válogathatunk a kínálatból. Egy 47 négyzetméteres belülről felújításra szoruló lakást már 16 500 000 forintért megvásárolhatunk, amely tekintve a környéket igen jó ár-érték arányú vásárlásnak számít. A 2 szobás panellakás Újpest központi részén található, így minden nagyon közel van. A házat hőszigetelték és Újpest Központ pár perc sétával elérhető. Számtalan bevásárlási lehetőség, óvoda, orvosi rendelő található meg a környéken. A környék tömegközlekedése kiváló, tekintve, hogy a metró megálló is a közelben található.

 

Budapest eladó lakás kínálatában feltűnik egy másik gyöngyszem is Krisztinavárosban. A 39 négyzetméteres egyszobás otthon tökéletes egy fiatalnak, aki szereti a belváros közelségét. A lakást akár két szobássá is át lehet alakítani. A lakást azoknak is ajánljuk, akik befektetési céllal keresgélnek, hiszen tökéletesen megfelel kiadásra. A busz valamint a villamosmegálló is a közelben van és a sportolás valamint kikapcsolódás is megoldott.

 

A fejlődésnek indult Teleki tér környékén, a 8. kerületben nagyon szép kis garzonlakásokat kínálnak. Az általunk kiválasztott otthon egy 4. emeleti minigarzon, amely egy felújított házban található meg. Új burkolattal és nyílászárókkal rendelkezik. Köszönve a tökéletes lokációnak minden megtalálható a közelben. Éttermek, kiváló közlekedés, bevásárlási lehetőség. A busz és a troli, valamint a metró is a közelben jár, így a munkába járás is könnyedén megoldható.

 

Angyalföldön a 13. kerületben igen sok fiatalosan felújított tégla lakás közül válogathatunk. Ebben a kerületben azonban érdemesebb az új építésű projektek közül választani. A Dózsa György úti metrómegállótól 1 perce új lakópark épül amelynek lakásai 2019 augusztusában adják át. A kiváló tömegközlekedés, a közeli boltok, orvosi rendelők és iskolák minden kisgyermekes családnak tökéletes helyszínt biztosítanak a mindennapi élethez. A zárt környezetben felépülő lakások kimondottan segítik a kisgyermekes családokat. Az okos funkcióval is ellátott otthonok telefonról irányítható TV-vel, lámpákkal és redőnyökkel kerül felszerelésre. Egy kétszobás téglalakás ára 37,5 millió forint.

 

Budapest 20. kerületében a Pacsirtatelepen van a következő kiszemelt ingatlan, amely egy kertvárosias részen elhelyezkedő családi ház. A 2 lakrészből álló házrész 54 négyzetméteres, de kialakítását tekintve két generáció is jól megfér itt egymással. A ház előtt a parkolás megoldható és a házhoz egy kis terasz valamint 3 tároló is tartozik. Az átlagos állapotú otthont 16 990 000 forintért lehet most megvásárolni.

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó