H I R D E T É S

XXI. kerület

Százan kaptak ösztöndíjat

Százan kaptak ösztöndíjat

Elbírálásra kerülte a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatai, összesen 100 fiatal kaphat támogatást.

A 2014-es évre vonatkozó Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázatra összesen 107 érvényes pályázat érkezett. Az ösztöndíjrendszer célja, hogy a hátrányos helyzetű illetve szociálisan rászoruló fiatalok is esélyt kapjanak a felsőoktatásban való részvételre. A pályázatra érvényes hallatói jogviszonnyal rendelkező illetve a települési önkormányzat illetékességi területén lakóhellyel rendelkező hátrányos szociális helyzetű hallgatók jelentkezhetnek.


100 fiatal kap ösztöndíjat
100 pályázót részesít az önkormányzat támogatásban

 Pályázhattak nappali tagozatos alapfokozatban és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, egységes, osztatlan képzésben vagy felsőfokú illetve felsőoktatási szakképzésben részt vevő hallgatók is. A beérkezett pályázatok közül összesen 100 pályázót részesít az önkormányzat támogatásban 10 hónapon keresztül. A megítélt támogatás teljes összege több mint 3 millió forint.

 

-BT-

 

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Partnereink

Partner logó