H I R D E T É S

Vezető hírek

Útfelújítási munkák vették kezdetüket Lipótvárosban

Útfelújítási munkák vették kezdetüket Lipótvárosban
Augusztus 9-ével kezdődően három ütemben zajló útkarbantartási munkákba fogott Budapest V. kerületének önkormányzata. A beruházás érinti többek között az Erzsébet teret, a Ferenciek terét, a Petőfi Sándor utcát és a Bécsi utcát.
Két évvel azután, hogy Belváros-Lipótváros új Főutcájának első üteme lezajlott, újra közterületi fejlesztésbe kezdett az önkormányzat. A munkák során főként az útburkolat megerősítését és a festett jelzések karbantartását végzik el a szakemberek, több helyen a felfestéseket természetes kövekből kirakott jelzések váltják fel. Augusztus 9-én az Erzsébet tér lezárásával kezdődött meg a beruházás első üteme, melynek befejezéséig a 15-ös és 16-os BKV buszok módosított útvonalon közlekednek.

Három ütemben végeznek útfelújítási munkákat Lipótvárosban.

Számos utcát és teret érint az V. kerületi útfelújítási projekt

Az augusztus 16-án kezdődött második ütem a Petőfi Sándor és a Bécsi utcát érinti, emiatt ezeken a területeken jelentős forgalmi változások léptek életbe. A munkálatok harmadik üteme augusztus 23-án indul, ekkor a Kecskeméti utcában az Egyetem tér, valamint a Ferenciek tere és a Harmincad utca környékén zajlik majd a kivitelezés.

Fotó: mti

-W-

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó