H I R D E T É S

Vezető hírek

Már várja vendégeit a Budapesti Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren

Már várja vendégeit a Budapesti Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren
14. alkalommal rendezik meg a Budapesti Karácsonyi Vásárt a fővárosban, melynek idén is az V. kerületi Vörösmarty tér ad otthont. A rendezvény november 15-én nyitotta meg kapuit, és egészen december 23-ig várja a látogatókat.
Immár 14. alkalommal kerül sor a Budapesti Karácsonyi Vásárra. A Vörösmarty tér november 15-től december 23-ig olyan különlegességek otthona lesz, mint például gasztronómiai specialitások, kézműves termékek és kulturális események. A vásár helyszínén 122 kiárusítóhely és látványműhely fogadja a vendégeket, a gyermekeket pedig a tér közepén lévő Varázskert várja, ahol amellett, hogy kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, december 6-án a Mikulással is találkozhatnak. A Vörösmarty téren két színpad lesz a kulturális események helyszíne, így például énekmondók, nép- és utcazenészek, táncház és bábszínházi előadások szórakoztatják a közönséget.

14. Budapesti Karácsonyi Vásár, Vörösmarty tér

A 14. Budapesti Karácsonyi Vásár december 23-ig várja vendégeit

A Budapesti Karácsonyi Vásár ideje alatt látványos animációkat is megtekinthetnek a nézők, köszönhetően a Paint Up! Visualpower virtuális épületfestő-verseny közönségdíjasainak. A vásár díszvendége idén a Bács-Kiskun megyei Kalocsa városa lesz, mely különleges ízeivel és kultúrájával ismerteti meg az érdeklődőket.

Cikk és fotók forrása: MTI

-W-

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó