Riasztórendszer kiépítése otthonunkban

A riasztórendszer kiépítése nagy népszerűségnek örvend nemcsak a hivatalos intézmények, céges objektumok, de a családi házak, nyaralók és városi társasházak esetében is. Mi ennek az oka?

Mire figyeljünk oda, ha riasztórendszer kiépítése kerül terítékre?
 
Egyrészt a szóban forgó biztonságtechnikai eszközök beszerzési és telepítési díjai is csökkentek, másrészt pedig a megnövekedett számú bűnelkövetések is indokolttá teszik ezen okos személy- és vagyonvédelmi eszközök meglétét.
 
Riasztórendszer kiépítése – választék van bőven!
 
A megnövekedett vevői igényekre reflektálva, a kamera- és riasztórendszerek gyártásával foglalkozó cégek is egyre színesebb spektrumot bejáró palettát kínálnak, legyen szó a biztonságtechnikai rendszerek konkrét típusáról, műszaki tartalmáról vagy kiépítési lehetőségeiről.
 
Ennek tükrében abszolút személyre szabhatjuk a riasztórendszer kiépítését. Egy területen viszont ne adjunk lejjebb az elvárásainkból – ez pedig a mindent felülíró minőség.
 
Az ideális riasztórendszer…
 
Elsősorban szabotázs elleni védelemmel is fel van vértezve, másodsorban rendelkezik MABISZ minősítéssel is. Kulcsfontosságú, hogy a kiszemelt berendezés minden körülmények között garantáltan megbízható legyen a működésében.
 
 
A címben szereplő riasztórendszer típusok mindegyikének megvannak a maga előnyei. A praktikus vezetékes rendszer telepítése kisebb ingatlanoknak vagy üzleteknek jelent ideális megoldást – például a padlásterekben, vagy ott, ahol az esztétikum nem mérvadó.
 
A könnyen bővíthető, egyszerűen üzemeltethető vezeték nélküli riasztórendszer a személy- és vagyonvédelem esztétikus és stílusos kiépítését kínálja, míg a hibrid rendszer az említett kettő okos kombinációja (a kültéri szirénán és a központi egységen kívül, minden szenzor rádiófrekvenciával üzemel).
 
Riasztórendszer kiépítése? Alarmdirect!
 
Az a szakmai elhivatottság és profizmus, ami az Alarmdirect biztonságtechnikai eszközök forgalmazásával és telepítésével foglalkozó céget jellemzi, példaértékű. A komoly szakmai tapasztalattal és tudással rendelkező gárda kitűnő ár/értékű szolgáltatásáról kizárólag szuperlatívuszokban beszélhetünk.
 
J.M