H I R D E T É S

III. kerület

Folytatódik az óbudai panelprogram

Folytatódik az óbudai panelprogram

3 milliárd forintos pályázati forrás segítségével folytatódhat a panelprogram Budapest III. kerületében. A támogatás összegén Óbudának Győrrel és Miskolccal kell osztoznia.


A beruházások az energiamegtakarítás jegyében zajlanak, melyek Magyarország több városában már sikeresen lezajlottak. A program részeként a lakóknak önköltséget is kell vállalniuk a felújításokhoz, Óbudán viszont bizonyos feltételek mellett ez mérsékelhető. A városrész vezetése úgy döntött, hogy a legalább "C" energetikai osztályt elért társasházak költségeiből átvállalja a legfeljebb 5 éves futamidejű állami hitel kamatait, egészen 100 millió forintos keretösszegig. További jó hír a III. kerület lakóinak, hogy az önkormányzati lakások bérlői mentesülnek a hiteltörlesztés részletfizetése alól.


Folytatódik az óbudai panelprogram
Az önkormányzati lakások bérlői kedvezményben részesülnek Óbudán

A lakóközösségek december 31-ig igényelhetik az önkormányzati támogatást. A részesedés feltétele, hogy a pályázók vállalják a versenyeztetési eljárás lebonyolítását, továbbá a műszaki ellenőrzést és a pénzügyi elszámoltatást az önkormányzat által kijelölt cégre bízzák.

-W-

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó