H I R D E T É S

III. kerület

Felújításon esett át az Óbudai Egyetem Kiscelli utcai épülete

Felújításon esett át az Óbudai Egyetem Kiscelli utcai épülete

Átadták az Óbudai Egyetem belső rekonstrukción átesett Kiscelli utcai épületét szeptember 24-én. A beruházást az intézmény saját költségéből valósította meg.


Modern, korszerű körülmények között tanulhatnak a diákok szeptember 24-étől az Óbudai Egyetem Kiscelli utcai egységében, miután lezárult a belső rekonstrukciót megvalósító fejlesztési beruházás. A munkák során felújították a tantermeket, a közlekedőket, a mellékhelyiségeket és a villamos hálózatot is, valamint gyors internetkapcsolattal rendelkező informatikai hálózatot alakítottak ki. A fejlesztés a száz éves épület 5089 négyzetméteres alapterületének 80 százalékát érintette, végeredményben pedig a XXI. század igényeinek mindenben megfelelő infrastruktúrával bíró oktatási intézmény jött létre.

 Az Óbudai Egyetem saját költségéből újította fel a Kiscelli utcai épületet.
Felújítást végeztek az Óbudai Egyetem egyik épületében

Az ünnepélyes átadón Dr. Rudas Imre, az Óbudai Egyetem rektora kiemelte: a fejlesztéseknek köszönhetően az egyetem még vonzóbb lett a hallgatók számára, ezzel pedig az intézmény versenyképesebbé válik mind a hazai, mind pedig a nemzetközi felsőoktatás piacán.

-W-

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó