H I R D E T É S

Egészség

A mezoterápiával a szép és egészséges bőrért

A mezoterápiával a szép és egészséges bőrért

Bőrünkön az idő és a környezeti hatások több-kevesebb nyomot hagynak. Ezért igyekszünk a kor előrehaladtával egyre többet foglalkozni vele. Különböző krémeket és házi praktikákat vetünk be a gyönyörű arcbőrért.

Bőrünk sokrétű működésre kialakított, bonyolult szerv, melyen az idő múlása és a külső behatások igen hamar meglátszódnak, így nemcsak a szépségéből, de védelmező funkciójából is veszít. Ezért igen fontos, hogy a megfelelő eljárásokkal ápoljuk. A mezoterápiás gép segítségével a mélyen elhelyezkedő sejtekbe is tudunk tápanyagot bejuttatni, így igen nagy hatásfokkal javítani a bőr állapotán. A táplált, hidratált és egészséges bőr gyönyörű és üde. 

 

Komplex hatású mezoterápiás gép

 

A mezoterápiás gép a modern technika fejlődésének köszönhetően nemcsak egy nagyfeszültségű elektroporátor, hanem fényterápiával kombinálva komplex kezelésre alkalmas készülék. A nagyfeszültségű elektromos impulzusok kontrollált alkalmazása rövid ideig tartó pórusnyitást eredményez, így a sejtmembránon az átjárhatóság megnő. Ezáltal a mélyen fekvő sejtekbe is megfelelő mennyiségű hatóanyag kerül, melyek bejutását a 420-633 nm tartományban sugárzó fény segíti elő. A kezelés hatásos alternatívája a tű által végzett mezoterápiás kezelésnek, így a kezelés minimális kellemetlenséggel jár.

 

Új eljárásokkal gondoskodhatunk a bőrünkről

A mezoterápia hatásai

 

A terápiának mellékhatása nincs. A készülék test, haj és arckezelésre lett kifejlesztve, és olyan termékeket érdemes a kezeléshez használni, melyeket kimondottan ezekhez a készülékekhez fejlesztettek ki. 

 

A bőrfiatalító-ránctalanító eljárásnak köszönhetően a ráncok mélysége csökken, a bőr hidratált és feszes lesz. Kiemelkedően nagy mennyiségű és akár különböző molekulasúlyú hatóanyagok bejuttatásának hatására a ráncok kisimulnak, a bőr egészséges lesz és megfiatalodik. A fényterápia stimulálja az erek mikrocirkulációját, a bőr anyagcseréjét és gyulladáscsökkentő hatással bír. Így annak szerkezete és működése is egészséges marad.

 

A mezoterápiás gép sok szépségszalonban megtalálható. Már pár alkalom után is látványos eredményt érhetünk el bőrfiatalítás terén, és biztosak lehetünk abban, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségi hatóanyagok célba érnek. Érdemes kipróbálni és kiválthatjuk vele az otthoni, ‘házi’ eljárásokat, melyek a bőr megújításában kevésbé hatékonyak, mint amilyen a krémek használata.

 

 

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó