H I R D E T É S

Divat

Push-up melltartók - mindenkinek?

Push-up melltartók - mindenkinek?

A push-up, kevésbé ismert néven maximizer melltartók a kismellű hölgyek szekrényében elengedhetetlen darabok. Hisz ki ne szeretne gyönyörű dekoltázst, mely önbizalmunkat az egekbe röpteti és vonzza a férfi szemeket?

 

Ha kevésbé telt mellünk van, nem kell azon gondolkodnunk, hogy kés alá feküdjünk, amennyiben látványosabb dekoltázs a vágyunk. Orvosi beavatkozás nélkül is tudunk szép, teltebb, formásabb melleket varázsolni. Ezek a melltartók abban különböznek a klasszikustól, hogy amíg a hagyományos darabok legkiemelkedőbb pontja széttartóbb és a kosár kerek formájú, addig a push-up melltartók legkiemelkedőbb pontjai összenéznek és a kosárrész lapított. Ez a típus merevített, rugalmatlan anyagból készült kosár alsó részében találhatóak a mellemelő párnák, melyek segítségével a mellek összenyomódnak, megemelkednek, és szép dekoltázst adnak.

 

A push-up melltartó ezer arca

 

Ezek a melltartók is különböző színekben megvásárolhatóak, és ahogy sokféle színben, úgy több féle fazonban is léteznek. Ezért könnyű bármilyen ruhához megtalálni a hozzá illő fazonú és árnyalatú alsóruhát. A push-up melltartók lehetnek zártabbak, vagy félkosaras fazonok. A kis mellű hölgyeknek mindennapi kellék lehet, mert azon túl, hogy megemelik és formázzák a kebleket, egy-két számmal növelik is a méretét. Ezek  a kebeltartók nem csak azoknak a nőknek ajánlottak, akikkel nem volt olyan bőkezű a természet, hanem azoknak is, akik egy-egy különlegesebb alkalmakkor szeretnék még jobban hangsúlyozni kebleiket. 

 

A melltartó vásárlásnál törekednünk kell a tökéletes méret kiválasztásra

 

Kell még plusz?

 

Mélyen kivágott ruhákhoz kimondottan passzolnak ezek a darabok, így a nagyobb mellű hölgyeknek is érdemes lehet egy-két darabot beszerezniük. Viszont ajánlott C kosár felett egy számmal nagyobbat választani ebből a típusból. A stílusszakértők általában egyetértenek abban, hogy aki igazán dús idomokkal rendelkezik, annak természetellenes hatású lehet a további ‘tuningolás’.

 

A tökéletes push-up melltartók kiválasztása

 

Mint minden ruhadarabnál, itt is figyelni kell pár szabályra, hogy a számunkra legtökéletesebbet válasszuk ki, mert csak akkor érjük el a megfelelő optikai tuningot. Fontos, hogy a kebeltartó ne legyen túl szűk. Ha már a próbánál picit kényelmetlen, akkor sem szabad megvenni, ha csodásnak tartjuk esztétikailag. Illetve fontos, hogy szivacs nélkül is tökéletesen illeszkedjen. Akkor jó, ha a kosár része ráfekszik a mellünkre, és komfortosan érezzük benne magunkat. 

 

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó