H I R D E T É S

Divat

Ha fiatalos és elegáns, akkor Guess

Ha fiatalos és elegáns, akkor Guess

A Guess márkát 1981-ben alapították, mára pedig a legismertebbek közé tartozik világszerte. Egykoron a Marciávová testvérek álmodtak egy nagyot, és Dél-Franciaországot maguk mögött hagyva a tengerentúlra utaztak. Az ott látott nyugati stílust kombinálták az otthonról hozott eleganciával, és így született meg napjaink egyik legnépszerűbb divatmárkája.

A fiatalos életmód jelképének számító Guess farmer hatalmas keresletnek örvendett, idővel pedig a márka egyéb területekre is betört a divat világába. Nem kisebb arcokkal dolgoztak együtt, mint például Naomi Campbell, Eva Herzigova vagy Claudia Schiffer. A Guess márka nem csak ruhákkal, ékszerekkel vagy órákkal van jelen a mai piacon, hanem cipői is kimagasló minőséget képviselnek.

 

Sportos kényelem a mindennapokban

 

Ha a fiatalok lendületes élettempóját vesszük alapul, akkor természetesen nem mehetünk el a kényelem mellett. A lapos, sportos cipők remek választásnak bizonyulnak a mindennapi elfoglaltságok vagy a szabadidős programok mellé, és időtálló minőségükkel megbízhatóan állnak rendelkezésre.

A férfiak és a nők egyaránt rábukkanhatnak új kedvenc Guess modelljükre, és akár a generáció körében nagyon kedvelt online vásárlás előnyeivel is élhetnek. A sportosság társulhat nőiességgel is, nem véletlen, hogy egyre többen viselik ezeket a sportosan laza cipőket már ruhákkal, szoknyákkal is. A Guess pontosan tudja, hogyan teremtsen divatot és gondoskodjon egyúttal az egész nap viselhető kényelemről.

 

Guess a nőies elegancia szolgálatában

 

Tűsarkúk, ocelotmintás platform cipők és magas sarkú lábbelik egyaránt megtalálhatóak a Guess nőknek szánt lábbelijei között. A francia elegancia és a fiatalosan vad, csábosan nőies jegyek keverednek a márkában, amelyet a hódítani vágyó nők számára is ajánlanak a stílusszakértők.

Az ecipo.hu tapasztalatai is azt mutatják, hogy a Guess iránt nem csak a kényelem rajongói érdeklődnek, hanem azok is, akik kifejezésre juttatnák nőiességüket egy jól megválasztott lábbelivel.

 

Guess táskák: kövesd a trendeket!

 

A Guess a táskák világának igazi szakértője. Nem kevés részt foglal el a márka repertoárjából a kiegészítő, amely az aktuális trendeket követve, vagy éppen a klasszikus jegyeket magán hordozva van jelen a kínálatban. Mindegy, hogy kézi táskákról, a bevásárláshoz alkalmas, méretesebb darabokról van szó, vagy egy nyári ruhácska könnyedségéhez tökéletesen passzoló táskáról, a választék minden korábbinál szélesebb.

A márka tervezői igyekeznek úgy összeállítani az aktuális kollekciókat, hogy abban a fiatalos, könnyed, néha talán bohókás stílus iránt érdeklődők éppen úgy rálelhessenek kedvenceikre, mint az üzleti életben mozgó, elsősorban az eleganciát elsődlegesnek tartó nők. A hétvégi party-hoz egyaránt megtalálhatóak a megfelelő darabok, de a színházlátogatás és az üzleti megbeszélés mellé szintén sokféle klasszikus Guess táska közül válogathatunk.

 

Elegáns Guess táskák klasszikus jegyekkel

 

Bár a Guess főként a fiatalos megoldásairól híres, de a trendek követése mellett a klasszikus irányvonalon is kimagasló színvonallal áll rendelkezésre. A fekete táska egyetlen nő gardróbjából sem hiányozhat, hiszen számos alkalom adódhat, amikor ez lehet az ideális választás.

Vállra akasztható és kézi táskák egyaránt megtalálhatóak a Guess kínálatában, így öltözködési stílustól függetlenül mindenki rábukkanhat arra a darabra, amely méret és kialakítás tekintetében is ideálisnak bizonyul. Ugyan kétségtelen, hogy a fiatalos lendület alapvetően jellemzi a márka táskáit, de nem mehetünk el az elegancia kérdése mellett sem, amely az élet számos területén kifizetődőnek számít. A Guess mindezt nyújtja egyetlen kiegészítőben.

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó