H I R D E T É S

Divat

Férfi farmerek - kihez mi illik?

Férfi farmerek - kihez mi illik?

A farmer örök divat, és remekül öltöztet. Ám nem minden fazon áll jól mindenkin. Ha egy nadrág rövidíti a lábat, vagy kihangsúlyozza a pocakot, a férfiaknak is érdemes más változat után nézni.

Mindkét nem számára létezik többféle típus, és nem boszorkányság kiismerni magunkat köztük.Nem kell speciális testszerkezettel rendelkezünk ahhoz, hogy csak egy bizonyos farmer emelje ki az előnyös vonásainkat. Épp ezért amennyiben egy boltban csak kétfajta modellt tartanak - jellemzően az egyik skinny, azaz lábhoz tapadós verzió -, nem kell választanunk ezek közül.

 

A farmernadrágok esetén remek beszerzési források a webshopok, ahol sokkal szélesebb és sokrétűbb a kínálat, mint egy-egy butikban. Lássuk, miből választhatunk!

 

Skinny - a kihagyhatatlan

 

Ezt a típust alacsonyan szabott derékrész jellemzi (azaz rövid pólóval szellőzni fog a derekunk benne), és aránylag szűk szabású a szára, a bokarészt is beleértve. Ha lábra gyúrunk, vagy súlyemelő bajnokok vagyunk, ez a nadrág bizony nem fog ránk menni.

 

Amúgy szinte mindenkinek működőképes viselet, és még zakóval is hordható - persze nem égszínkék színben.

 

Tévedés azt gondolni, a test vonalát követő nadrág újdonság: elsőként Elvis Presley lepte meg ezzel a közvéleményt.

 

Ám aránylag új fejlesztés a super skinny nadrág átvétele a lányoktól. Ez a szűk cicanadrág fazon sajnos csak a profi személyi edzőkön és a hivatásos úszókon áll jól, valljuk be.

 

Férfi skinny farmerben

 

Straight - apukatestre is

 

Ez az egészen klasszikus, hagyományos farmerek utódja. Aki erőteljesebb alkatú, annak érdemes erre szavaznia. Ámde jó tudni, a straight cut jellemzője, hogy a fenékrész testet követőbb szabású, kevésbé laza, mint a szár.

 

Slim Taper - van, ahol tapad

 

Ez egy érdekes verzió, amely térd alatt bővebb, azaz nincs leggings hatása, a férfiasabb megjelenést preferálók nagy örömére. Viszont comb és fenék részen szűkebbre szabott, így a jó alakúakon fest igazán jól.

 

Taper / Tapered - a régi iskola kedvelőinek

 

Ez egy kissé oldschool, ‘80-as évekre emlékeztető fazon, azaz most kimondottan trendi. Térdben kicsit bővebb, majd egyre jobban szűkül. Menő lesz egy klasszikus Converse tornacipővel! Az egészen vékony alkatúakon kívül mindenkihez passzol.

 

Bootcut - földig lógó típus

 

Egy újabb régi klasszikus, Amerikából: ez az a nem túl szűk nadrág, ami bokánál hosszú és bő, és ha nem hajtogatjuk fel az alját, leér a cipőnk sarkáig. Számítsunk arra, hogy nagyon lezser hatást fogunk kelteni benne.

 

Straight

 

És megérkeztünk ahhoz a farmerhez, ami egy munkahelyi rendezett megjelenéshez éppúgy passzol, mint egy otthoni autószereléshez.

Ez a legáltalánosabb fazon, kényelmes egyenes szárral, helyet hagyva a lábnak végig az egész hosszon. Szűkebb fazonja is létezik, a sllim straight, de még az is egy abszolút konzervatív változat.

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó