H I R D E T É S

Budapest hírek

XVI. Napfényes Fesztivál – A testi-lelki-szellemi egészségért

XVI. Napfényes Fesztivál – A testi-lelki-szellemi egészségért

2019. június 2. vasárnap, Dürer Rendezvényház (Budapest)

Minden évben van egy nap, amikor több ezer ember sereglik egy helyre Budapesten, hogy utat keressen önmagához, egymáshoz és valamihez, ami túlmutat az anyagi világon. Fiatalabbak és idősebbek, urak és hölgyek, egyedülállók és családosok – a spiritualitás, az önismeret és a kultúra iránt nyitott vendégek mind itt találnak valamit, ami megérinti, feltölti, új felismerésekre vezeti őket. Ez a különleges esemény a Napfényes Fesztivál, melyre idén immár 16. alkalommal látogathatnak el az érdeklődők.

 

Az egész napos programsorozat gerincét idén is a nagyteremben zajló előadások jelentik, melyek az ember holisztikus megközelítésének jegyében tárják fel az egészség, a boldogság és a teljesség felé vezető út újabb titkait, rejtett összefüggéseit. Idei fellépőink között üdvözölhetjük Müller Péter írót, prof. dr. Bagdy Emőke pszichológust, Váradi Tibor természetgyógyász és vallásbölcsészt, Bóna Lászlóhomeopátiás tanácsadót, valamint Grandpierre Atilla csillagász, zenész és írót.

 

A mélyebb témák közötti lazításként színvonalas művészeti produkciók várják a közönséget szintén a NagyszínpadonSzabó Ádám harmonikavirtuóz koncertje, Koós Réka és Egyházi Gézamusicalénekesek duettje, Galambos Fecó bűvészműsora, Gaia & Lenni akrobata- és zsonglőrshowja, illetve a nap végén Kövi Szabolcs instrumentális művész vetítéssel egybekötött zárókoncertje.

 

             Napfényes Fesztivál  Napfényes Fesztivál

 

Az idei fesztivál újdonsága Pódiumszínpad, melyen környezetvédelmi, alternatív pedagógiai és az egészséges életmódot a sport szemszögéből vizsgáló témákról lesznek rövidebb előadások és kerekasztal-beszélgetések. Fellép az „Ökoanyu”-ként ismert Nagy Réka, a „Dobd ki a szemetest” c. könyv szerzője, Tóth AndiKarkus Ottó Waldorf-pedagógus, illetve Varga Balázs táplálkozási szakértő és blogger. Az előadások végén itt a közönség is kérdezhet!

 

A rendezvény egyedülálló, épp ezért rendkívül népszerű programjai az önismereti, illetve természetgyógyászati témájú egyéni konzultációk és csoportos workshopok, melyekért – a kedvező árú belépőn felül – nem kell külön fizetni. (A részvételhez viszont a rendezvény napján, a helyszínen előzetesen be kell jelentkezni.) A Napfényes Gyógyközpont terapeutái és trénerei összes 27 workshopon és 25-féle egyéni konzultáción várják az érdeklődőket. Ízelítő a kínálatból: újjászületés a párkapcsolatban, önbizalom–magabiztosság–bizalom, gyermekbetegségek homeopátiás gyógymódjai, stresszoldás a hétköznapokban. Ízelítő a konzultációk kínálatából: kineziológia, gerincápolás, íriszdiagnosztika, hangmasszázs, Dr. Hauschka-kozmetika.

 

szabadtéri színpad idén is a gyermekeké: koncertek, bábszínház és bűvészműsor várja az ifjabb korosztályt. Fellép Kovácsovics Fruzsina, a Katáng együttes, valamint a Mazsola és Tádéprodukciójáról híres Ametist Bábszínház. Galambos Fecó bűvész a gyermekek számára külön műsorral készül, emellett fellép a Manócska Társulat is. A kisebbek élményét a meseutca teszi teljessé, emellett kézműves és ügyességi foglalkozások is várják a gyermekeket és szüleiket egyaránt.

 

A fesztivál elmaradhatatlan része a natúr- és biotermékek vására, valamint az egészséges és finom ételeket felvonultató vendéglátás, mely vegán különlegességekkel – beleértve a süteményeket és a fagyit is – várja a nap során megéhező látogatókat.

 

A rendezvény a Föld egészségére, vagyis a környezetvédelemre is odafigyel: az ehhez kapcsolódó ismeretszerzést a környezetvédelmi sátor, illetve a környezetvédelmi workshop segíti, a rendezvény saját „ökológiai lábnyomát” pedig a minden eddiginél hatékonyabb hulladékkezeléssel, illetve a komposztálható étkészletek használatával igyekszünk minimálisra csökkenteni.

 

Jöjjenek el, legyenek idén is részesei a csodának!

 


Szeretettel vár minden új és visszatérő vendéget a Napfényes Fesztivál!

 

További részletek: www.napfenyesfesztival.hu

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó