Uniós támogatással fejlesztettek automatizált döntéstámogató rendszert

Európai uniós támogatásból fejlesztett automatizált döntéstámogató keretrendszert a W.UP Kft és a Budapesti Corvinus Egyetem.

Az "Automatizált, élethelyzet alapú, valós idejű döntéstámogató keretrendszer" című projektet a Széchenyi 2020 program keretén belül 500 millió forint vissza nem térítendő támogatással valósította meg a W.UP Kft és a Budapesti Corvinus Egyetem konzorciuma.
 
Mesterséges intelligenciával vezérelt a döntéstámogató keretrendszer
 
A 2019-ben elindított projekt célja egy mesterséges intelligencia vezérelt, élethelyzet alapú döntéstámogató keretrendszer, technológia kifejlesztése. A rendszer olyan, big data alapú vizsgálati, elemzési tevékenységet valósít meg, melynek eredményeként egy termelő, szolgáltató cég, közigazgatási egység vagy természetes személy az élethelyzetére szabott támogatást kap. A rendszer belső és külső adatforrások előzetes és real-time elemzése, további adatokkal történő dúsítása és az élethelyzet figyelése alapján olyan javaslatokat tesz, amely az adott munkafolyamatot, szolgáltatást javítani, az ügyfélkiszolgálást, illetve az értékesítést támogatni tudja.
 
A W.UP Kft korszerű termékeket és szolgáltatásokat kínál többek között pénzügyi intézményeknek. Az elmúlt 15 évben több mint 50 internetes és mobilbanki rendszer implementációjában vettek részt. A cég a mobilbanki megoldások új generációját kínálja, amely előre beépített modulokkal könnyíti meg az építkezést a kommunikációs, értékesítési, támogatási és egyéb funkciókhoz.
 
A vállalat munkatársai évtizedes tapasztalatokkal rendelkeznek, jelenleg 150 bankspecifikus szakértővel dolgoznak együtt.
 
BG
Forrás: MTI, Corvinus
A képek illusztrációk