H I R D E T É S

Budapest hírek

Újra megnyílt a POP-UP park

Újra megnyílt a POP-UP park

Budapest egyik legfrekventáltabb belvárosi köztere, a Városháza parkban idén is megépült a POP-UP park, melyben most a sport került előtérbe.

A második alkalommal megújuló POP-UP park nem csak közterületi modernizáció, hanem városfejlesztési kuriózum. A BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. Hello Wood partnerségével alakították át a parkot, melynek köszönhetően egyedülálló installációk és új közösségi funkciók valósultak meg. Szalay-Bobrovniczky Alexandra, humán főpolgármester-helyettes szerint a park jó példája a jövő technológiai újításainak, az egyedi közterületi megoldásokkal valódi közösségi tér jött létre a Városháza előkertjében.

 

Újra megnyílt a POP-UP park

A park jó példája a jövő technológiai újításainak

 

Idén a sport áll fókuszban, mivel jövőre Budapest lesz Európa Sportfővárosa. Idén is helyett kapott a teqball és ping-pong asztal, emellett street workout pálya és sakktábla is helyet kapott.  A park további különlegessége, hogy egy magyar stratupnak, a Plationak köszönhetően speciális járható napelemmel szerelték fel, így a pihenők helyben termelt zöld energiával tölthetik fel a mobiltelefonjaikat.

 

/T.D.

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó