H I R D E T É S

Budapest hírek

Több ezer mezőgazdasági permetezőgép egy helyen!

Több ezer mezőgazdasági permetezőgép egy helyen!

A mezőgazdaságban dolgozók vagy hobbi földművesek sajnos igen kiszolgáltatott helyzetben vannak, hiszen a legtöbb gép iszonyatosan sok pénzbe kerül és csak a szerencsében bízhatnak, hogy elcsípjenek valami pályázatot, kedvező hitelt vagy egy ismerős jókor legyen jó helyen, hogy értesüljenek a legkedvezőbb használt mezőgazdasági gépekről.

Ennek a korszaknak azonban vége! Megérkezett ugyanis Magyarországra is a mascus.hu portál, amely a világ vezető mezőgazdasági gépekkel is foglalkozó aukciós portálja. A több százezer járművet, nagy gépet és eszközt felsorakoztató portált már most is közel három és fél millióan böngészik havonta. Így nem is csoda, hogy már közel 40 nyelven elérhető és most már a magyarországi eladók és vásárlók is elözönlötték az oldalt.

 

Itt mindent megtalálunk, amire egy mezőgazdaságban szükség lehet!

 

Érdekes módon, a mezőgazdasági gépeknek igen nagy piaca van még a mai napig is. Ebben a forgalmazásban és adásvételben Magyarországnak is kiemelt szerep jutott, köszönhetően a számtalan termőföldnek és az itteni éghajlati viszonyoknak.

Azonban sok gazdának csak a használt mezőgazdasági gépek megvásárlására van lehetősége és ebben segít nekik a mascus.hu. A Mezőgazdasági gépek főkategóriáján belül ugyanis megtalálhatóak olyan népszerű elemek mint a traktorok, a kombájnok, a talajművelő gépek, az állattenyésztési gépek, a trágyaszórók és persze a permetezőgépek is.

 

Külföldről és Magyarországról is vásárolhatunk mezőgazdasági permetezőgépet!

 

A világháló segítségével megszűntek a távok és egy portálon összpontosulhat a világ összes mezőgazdasági aukciós terméke. Így már jelenleg is találunk mezőgazdasági permetezőgépet Európából, Amerikából és még Ázsiából is. Többek között Magyarországból, Dániából, Egyesült Államokból, Németországól, Hollandiából, Svédországból, Franciaországból, Finnországból és Kínából is rendelhetünk permetezőgépet. A listát pedig nem csak ország szerint, de ár és gyártási év szerint is szűrhetjük.

A listában megtalálhatjuk az összes olyan híresebb mezőgazdasági permetezőgép márkát, amely termékei elismerést vívtak ki a piacon. Így válogathatunk a Hardi, a John Deere, az Amazone, az Enduraplas, a Danfoil, a Rau, a Dammann, a Tecnoma vagy a Dubex gépei közül.

 

Így jutunk a legjobb áron mezőgazdasági permetezőgéphez!

 

Bár tény, hogy nem csupán magyarországi hirdetések közül válogathatunk, ám ez inkább lehetőség, mintsem hátrány a portálon, hiszen minél nagyobb a kínálat, annál könnyebben fogunk jobb áron, minőségi terméket találni. Nincsen ez másképpen a mezőgazdasági permetezőgépekkel sem.

Választhatunk hazai de akár külföldi példányt is, az adatlapon minden fontosabb információ a segítségünkre lesz, hogy egy ideális árral licitálhassunk rá. Így biztosan minden körülmény között, a lehető legjobb ár-érték arányon jutunk hozzá, a kiszemelt géphez. Ha pedig tanácsra vagy további információra lenne szükségünk, a több mint 100.000 műszaki leírást és kézikönyvet tartalmazó óriás dokumentum bázis, segít majd a döntés meghozatalában!

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó