H I R D E T É S

Budapest hírek

Technológiai, kulturális és politikai fesztivál

Technológiai, kulturális és politikai fesztivál

Június első három napján a Brain Bar Budapest fesztivál nemzetközileg elismert szakemberek fejtik ki véleményüket, vitáznak az aktuális technológiai, kulturális és politikai trendekről.

A témák között szerepel a mesterséges intelligencia térhódítása, a gyermekvállalás 21. századi kihívásai, a nagyvárosi élet jövője, a fajok tömeges kihalásának problémája és a földönkívüli élet lehetőségei. A rendezvény az idén két új eseménnyel bővül, a fesztivál első napján a jövő munkaerőpiacát vázolják fel, a másodikon pedig városvezetők, építészek, designerek és kulturális aktivisták vitáznak a városok jövőjéről.
    

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Brain Bar Budapest fesztivált, amelyen elismert nemzetközi szakemberek a fejtik ki véleményüket

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Brain Bar Budapest fesztivált, amelyen elismert nemzetközi szakemberek a fejtik ki véleményüket

 

Az idén már harmadik alkalommal megrendezett fesztivál vendégei között lesz többek között Greg Corrado, a Google tudományos vezetője, Kevin Kelly, a Wired magazin alapítója, Barabási-Albert László hálózatkutató és Árvai Péter, a Prezi alapítója.

 

/T.D.

Dubai Hír

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hír

Bulvár

Partnereink

Partner logó