H I R D E T É S

Budapest hírek

Tarlós István főpolgármester részt vett a felújított Lukács Gyógyfürdő átadásán

Tarlós István főpolgármester részt vett a felújított Lukács Gyógyfürdő átadásán
Tarlós István, Budapest főpolgármesterének részvételével adták át a felújításon átesett Lukács Gyógyfürdőt november 23-án, pénteken. Az 1,3 milliárd forintos beruházás még 1999-ben vette kezdetét, az elmúlt évek során pedig a létesítmény szinte minden részlege valamilyen formában megújult.
A felújított Lukács Gyógyfürdő Budapesten.Egy hét alatt már a második felújított gyógyfürdőt adták át a fővárosban: a Rudas Gyógyfürdő után legutóbb a Lukács Gyógyfürdőben fejeződött be egy nagyszabású beruházás. Tarlós István főpolgármester a november 23-i átadáson elmondta, hogy a főváros egyik legnagyobb kincse a termálvíz, és a cél az, hogy Budapest visszakapja a "fürdővárosi" elismerést, melyet több évtizeddel ezelőtt nyert el. Tarlós István szerint a beruházás emeli a város szolgáltatásainak színvonalát és turisztikai rangját is. A főpolgármester hozzátette, hogy a folytatásban további fürdők és strandok eshetnek át fejlesztéseken.

Az átadáson Szőke László, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója kiemelte, hogy a most lezárult beruházás még 1999-ben vette kezdetét. Az elmúlt 13 évben 1,3 milliárd forint összértékű fejlesztés zajlott le, mely a fürdő szinte minden szegletét érintette. Megújult például a homlokzat egy része, a régi vezetékeket és elektromos vezérlőrendszert kicserélték, emellett wellness részleget, szauna világot, fitnesz és kondicionáló termet, valamint egy játszóházat alakítottak ki.

Cikk és fotók forrása: MTI

-W-

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó