H I R D E T É S

Budapest hírek

Őszi gyerekruha rendelés könnyedén, két lépésben

Őszi gyerekruha rendelés könnyedén, két lépésben

A szeptember minden gyerekes család életében komoly fordulópont. A legkisebbek ilyenkor kezdik a bölcsődét, nagyobbak az óvodát, iskolát, ami mindig felkészülést, bevásárlást jelent. Mi lenne, ha az új őszi ruhatár beszerzését a lehető legkönnyebben lehetne megoldani?

Sok vidámság, sok feladat: ez a nyár vége

 

A családanyák és családapák számára a nyár örömteli időszak, ámde meglehetősen fárasztó lekötni a szünetet élvező csemetéket, heteken át programokat kitalálni, szervezni nekik.

 

Emellett az augusztus második fele már visszaszámlálás a becsengetés előtt. Utána kell néznünk, mennyi mindent kell beszereznünk, hordható-e még az iskolatáska, elfér-e még gyermekünk az íróasztala mellett. A nyár végi vásárlásokat pedig többnyire a szünetet töltő kicsikkel együtt bonyolítjuk le.

 

A gyerekek sajnos csak játékot és kindertojást szeretnek vásárolni, új tornacipőt és bal kezes papírvágó ollót már kevésbé, így minden szülő szívesen talál olyan megoldást, amely segítségével a csemete vagy csemeték nélkül intézheti a beszerzéseket.

 

Gyerekruhát kimondottan érdemes online beszerezni. Az áruházakban ez az a részleg, ahová tényleg nem szívesen jön a célközönség. Az is valószínű, hogy ha a kiskorúakkal megyünk, akkor kisebbek esetén egy Star Wars/Vaiana felvarrós farmerral, nagyobbak esetén az osztály nagyrésze által viselt ‘egyenruhával’ távozunk majd a pénztártól.

 

 

Első a pontos méretvétel

 

A sikeres online rendeléshez mindössze azt kell tudnunk, hogy milyen méretben kell megvásárolnunk az adott darabokat. Mivel a gyerekek gyorsan nőnek - különösen nyáron feltűnő ez -, mérjük le újra centivel a ‘célszemélyeket’. Érdemes a megkapott mérethez egyet-kettőt hozzáadni. Ha például cipőt veszünk őszre-télre, és a jelenlegi méret 28-as, akkor a 29-es cipővel nem fogunk hibázni.

 

Nem túl hálás feladat a növekedés mértékét előre becsülni, ezért például télikabátot nem ajánlatos augusztus-szeptember környékén beszerezni, még leértékelés esetén sem. Könnyen lehet, hogy a gyerek túlnövi a becsült nagyságát, vagy éppen nem gyarapodik olyan mértékben, és tavasz végére lesz rá jó a sídzseki.

 

Ezzel az első lépéssel már végeztünk is. Ezután már csak le kell adni pár kattintással a rendelést. A webáruházak szerencsére akár indoklás nélkül is visszacserélik a valamilyen okból nem megfelelő ruhadarabokat, így az otthoni próba után változtathatunk a rendelésen.

 

Így egyszerűen, gyorsan lebonyolíthatjuk az őszi ruhatár felfrissítését, és figyelmet szentelhetünk az óvodai, iskolai beszerzésekre, no és a nyárutó programjaira is.

Törökország Hotel

Pest Megye hírek

Ász Hírportál

Bulvár

Partnereink

Partner logó